25.03.2011. / 15:50

Autor: Hina

NO HRT-a traži vanjsku reviziju za 2010.

Nadzorni odbor HRT-a naložio je danas privremenom glavnom ravnatelju HRT-a da do iduće sjednice tog tijela, 29. ožujka, pokrene postupak izbora vanjske komercijalne revizije za 2010., priopćeno je s HRT-a.

Nada Zgrabljić Rotar i Milan KujundžićNada Zgrabljić Rotar i Milan KujundžićNadzorni odbor HRT-a naložio je danas privremenom glavnom ravnatelju HRT-a da do iduće sjednice tog tijela, 29. ožujka, pokrene postupak izbora vanjske komercijalne revizije za 2010., priopćeno je s HRT-a.

NO je na trećoj sjednici ovjerio mandat predstavniku radnika HRT-a Nikoli Bonačiću-Krešiću, nakon čega je u punom sastavu od pet članova za zamjenika predsjednice NO-a izabrao Orsata Miljenića.

NO je raspravljao o izmjenama i dopunama prijedloga Statuta HRT-a. Ta će se rasprava nastaviti idući tjedan na prvoj zajedničkoj sjednici NO-a i Programskog vijeća HRT-a, čija je novoizabrana predsjednica Nada Zgrabljić Rotar također nazočila današnjoj sjednici.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika