25.03.2011. / 20:46

Autor: Hina

Štimac suspendiran na dvije godine zbog skupštine u "Westinu"

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza suspendirala je na dvije godine Igora Štimca i sve sudionike skupštine održane 20. veljače u zagrebačkom hotelu "Westin", a na kojoj je Štimac izabran za predsjednika HNS-a.

Igor Štimac sa sudionicima kobne skupštineIgor Štimac sa sudionicima kobne skupštineDisciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza suspendirala je na dvije godine Igora Štimca i sve sudionike skupštine održane 20. veljače u zagrebačkom hotelu "Westin", a na kojoj je Štimac izabran za predsjednika HNS-a.

Prema odluci Disciplinske komisije, koja je donesena prema članku 87. Disciplinskog pravilnika HNS-a, odnosno zbog nepoštivanja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika, Štimacu i ostalim suspendiranim članovima skupštine zabranjeno je obavljanja funkcija u nogometu u trajanju od dvije godine.

To znači da nitko od suspendiranih neće moći sudjelovati na Skupštini zakazanoj za 19. travnja, a koju je sazvao predsjednik HNS-a Vlatko Marković.

Uz Štimca kažnjeni su: Josip Bajlo, Ivica Batinić, Ivan Brleković, Željko Čulo, Stipe Ćaćić, Mile Čirjak, Davor Daraboš, Stipe Doljanin, Željko Dulibić, Nikola Galešić, Zvonko Gelo, Berislav Gržanić, Davor Ivić, Darko Jergović, Tomislav Jurjević, Ivica Mađer, Dragutin Marjanović, Doris Miculinić, Željko Mihalj, Mladen Mikolčević, Jakov Modrušan, Goran Pauk, Nikola Stevanović, Josip Šarić, Krešimir Vejić i Dražen Zebec.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 26.03.11. 08:04

Toliko o funkcioniranju pravne države Hrvatske kao i o mafiji u HNS-u.


registracija
28/2/08

lepiaf, 26.03.11. 08:40

sto rade hrvatska pravosudna tijela, dok se ovi reketari prepucavaju?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika