28.03.2011. / 07:00

Autor: Maja Profuntar

Tamara Ecclestone: Tata me razočarao svojom knjigom

Britanski milijarder Bernie Ecclestone izdao je biografiju u kojoj ocrnjuje bivšu suprugu slavicu, a njihova starija kćer Tamara dala je potresan intervju Daily Mailu u kojem otkriva koliko ju je otac šokirao i povrijedio

Tamara Ecclestone Daily Mailu rekla je da, unatoč svemu, još voli svog ocaTamara Ecclestone Daily Mailu rekla je da, unatoč svemu, još voli svog ocaDvije godine nakon jednog od najskupljih razvoda u povijesti, onog Bernieja i Slavice Ecclestone, njihova starija kći Tamara dala je potresan intervju londonskom Daily Mailu u kojemu po prvi puta progovara o razvodu svojih roditelja. Ona i njezina sestra Petra nikad dosad nisu komentirale razvod svojih roditelja, no to se sada promijenilo zbog nedavnog izlaska biografije njenog oca, Bernieja Ecclestonea, “No Angel”.

Britanski novinar i pisac Tom Bower napisao je knjigu temeljenu na informacijama koje mu je Ecclestone osobno dao. No 81-godišnji milijarder sad tvrdi kako je Bower prekršio obećanje da u biografiji neće spominjati njegovu obitelj, a upravo su ti dijelovi podigli najveću prašinu.

Naime, Bernie Ecclestone u biografiji kaže da je shvatio da je njegova bivša supruga Slavica posebna tek treći put kad je s njom spavao, otkriva da ga je zbog ljubomore često znala istući te da mu je branila da viđa kćer iz prvog braka i tvrdi da se njome oženio jer ga je ucijenila trudnoćom. Ostale detalje iz intervjua s Tamarom Ecclestone pročitajte u novom broju Extre!

Vezane vijesti

Ecclestone: Vettel ima priliku postati najbolji u povijesti

Ecclestone: Vettel ima priliku postati najbolji u povijesti

Šef Formule 1 Bernie Ecclestone u razgovoru za njemački portal Spiegel Online ocijenio je kako bi Nijemac Sebastian Vettel mogao srušiti rekorde… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika