28.03.2011. / 16:16

Autor: Nacional.hr

Multipli Eargazam na čak četiri lokacije u Zagrebu

U Zagrebu će se 06. svibnja održati Tuborg Eargazam, a Let3, Jinx, Električni orgazam, Quasarr, Lollobrigida, Kandžija & Gole žene i Diskurz svirat će na četiri lokacije

Let3 zasigurno će privući mnogeLet3 zasigurno će privući mnogePrije no što započne intenzivna sezona ljetnih open air festivala, Zagreb će prvi uživati u Eargazmu. Naime, Tuborg će u petak 06. svibnja, u suradnji s Dallas Recordsom i Mars koncertnom agencijom, organizirati koncertnu noć koja će objediniti četiri lokacije i sedam izvođača koji svi donose nešto novo.

U maloj dvorani Doma sportova svirat će Quasarr, Lollobrigida, Let3 i Jinx. Quasarru će to biti prvi zagrebački nastup nakon objave albuma Propaganda, a Lollobrigida će na pozornicu sletjeti ravno iz studija gdje snima novi album. Što se tiče velikana, Jinxi će, prvi put od izlaska, u velikom prostoru u Zagrebu predstaviti svoj hit album Diksilend, dok će Let3 u Dom sportova dolepršati na krilima singla Omađijaj me, a očekuje se da otkriju i nešto od materijala s albuma u nastajanju.

Nakon male dvorane Doma sportova Tuborg Eargazam će se multiplicirati po zagrebačkim klubovima. Legendarna Tvornica kulture svoja će vrata otvoriti za legende, a Tuborg Eargazam će do vrhunca dovesti Električni orgazam. Iskusnom Orgazmu pridružit će se i riječki pankeri Diskurz koji će bijesom svoje glazbe pojačati Eargazam, a Kandžija će, u pratnji svojih Golih žena, Tuborgovoj koncertnoj noći dati dodatnu energiju. Lokacije nastupa Diskurza i Kandžije organizator će definirati naknadno.

Događanje 06. svibnja tek je uvod u grupni Eargazam jer Tuborg sa svojim glazbenim užitkom nakon Zagreba kreće na turneju. Naime, u lipnju će uživati Rijeka, u kolovozu Split, u listopadu Osijek, a u prosincu će se opet napaliti Zagreb.

Ulaznice za zagrebački Tuborg Eargazam u prodaji će biti od srijede, 30. ožujka. Za one koji ulaznicu kupe od 30.03. do 06.04. cijena će biti 70,00 kuna, a od 07.04. do 05.05. ulaznice će se prodavati po 80,00 kuna. Na dan događanja, 06.05, cijena ulaznice će biti 90,00 kuna.

Ulaznice se u Zagrebu mogu kupiti u Dallas music shopu, Dancing Bearu, Rockmarku i Dirty old shopu te na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr

Vezane vijesti

Let 3 kao šlag na torti

Let 3 kao šlag na torti

Riječka grupa Let 3 u subotu u Močvari održat će koncert u povodu 13. godišnjice kluba. Taj koncert je vrhunac proslave koja je započela 13. travnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika