30.03.2011. / 12:18

Autor: Hina , Nacional.hr

Grabar Kitarović postala pomoćnica glavnoga tajnika NATO-a

Imenovanje Grabar Kitarović "priznanje je Hrvatskoj i hrvatskoj diplomaciji jer sve češće i u međunarodnim krugovima prepoznaju hrvatske diplomate kao osobe koje mogu izuzetno kvalitetno raditi i dati svoj doprinos u međunarodnim odnosima", rekao je Dragun

Kolinda Grabar KitarovićKolinda Grabar KitarovićHrvatska veleposlanica u Sjedinjenim Državama i bivša ministrica vanjskih poslova Kolinda Grabar Kitarović imenovana je pomoćnicom za javnu diplomaciju glavnoga tajnika NATO-a, potvrdio je za Hinu glasnogovornik MVPEI-ja koji nije mogao govoriti o pojedinostima toga imenovanja.

"Kolinda Grabar Kitarović postala je pomoćnica Andersa Fogha Rasmussena za javnu diplomaciju", rekao je glasnogovornik Mario Dragun. "Još ne mogu govoriti o tome kad će otići na tu dužnost", rekao je i dodao kako je "riječ o velikom priznanju Kolindi Grabar Kitarović i njezinu djelovanju u diplomaciji".

Bivši ministar pravosuđa Ivan Šimonović lani je postao pomoćnik glavnoga tajnika Ujedinjenih naroda za ljudska prava.

Imenovanje Grabar Kitarović "priznanje je Hrvatskoj i hrvatskoj diplomaciji jer sve češće i u međunarodnim krugovima prepoznaju hrvatske diplomate kao osobe koje mogu izuzetno kvalitetno raditi i dati svoj doprinos u međunarodnim odnosima", rekao je Dragun.

Uprava za javnu diplomaciju jedna je od šest uprava u Rasmussenovu uredu, a na čelu svake je pomoćnik glavnog tajnika NATO-a.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
18/1/08

ankicascreiber, 30.03.11. 12:58

zato ce NATO nakon utrosenih milijardi dolara pobijediti nepismene cobane u afganistanu, libiji, i iraku. U povijesti covjecanstva tesko da je moguce naci organizaciju koja vise trosi a manje daje nego NATO, mozda CIA.


registracija
16/6/10

nosonja, 30.03.11. 13:01

Adezeova uzdanica,da joj sutra kažu da će biti kirurginja,ona bi odmah to prihvatila a prekosutra( d dej aftr jestrdej) bi već operirala. To je stari komunjarski stil.


registracija
7/1/11

djani, 30.03.11. 14:33

KAKO KURVA NIJE NA BIRO ZA ZAPOŠLJAVANJE OTIŠLA?????

DALA JE PIČKE I U NATO PROLAZI,MA MRŠŠŠŠ


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika