31.03.2011. / 17:15

Autor: Totalsport

Repeša: Idemo po naslov u našem Palaverdeu

Podsjetimo, Benetton će u polufinalu igrati protiv španjolskog Cajasola, dok drugi polufinalni par čine naša Cedevita i ruski UNIKS

Trener Benettona, Jasmin RepešaTrener Benettona, Jasmin RepešaDvojica od četvorice trenera na završnom turniru košarkaškog Eurocupa u Trevisu (16. i 17. travnja) bit će iz Hrvatske. Osim Aleksandra Petrovića koji će voditi Cedevitu, na klupi domaćina Benettona bit će još jedan bivši hrvatski izbornik, Jasmin Repeša.

Njegova je momčad u srijedu na svome parketu pobijedila njemački Göttingen s 84-62 i nakon remija u prvom dvoboju (66-66), osigurala plasman na turnir na kojem će se dijeliti trofej. O utakmici protiv njemačke momčadi Repeša je rekao:

- Nakon teško starta u kojem je suparnik imao sjajan šut, počeli smo igrati bolje, posebno u obrani. Uspjeli smo nametnuti svoj stil, čestitam svojim igračima na energiji koju su pokazali na terenu. Silno smo se željeli plasirati na Final Four, ali nije još gotovo. Rekao sam dečkima u svlačionici da nam trebaju još dvije pobjede. Učinit ćemo sve da uhvatimo naslov u našem Palaverdeu.

Podsjetimo, Benetton će u polufinalu igrati protiv španjolskog Cajasola, dok drugi polufinalni par čine naša Cedevita i ruski UNIKS.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika