04.04.2011. / 09:28

Autor: Miroslav Sušnik

Psihomodo Pop 08. travnja u Sobi

To je prvi nastup iz serije klupskih koncerata u sklopu promocije novog DVD-a

Nakon niza uspješnih klupskih svirki Psihomodo Pop će u petak 8. travnja po prvi puta nastupiti u zagrebačkom klubu Soba koji se nalazi u Magazinskoj ulici br. 7.

Zanimljiva je informacija da je klub Soba u suvlasništvu basiste Psihomoda Šparke pa se tako očekuje iznimno intimna atmosfera gdje će se okupiti prijatelji grupe, a fanovi će moći uspostaviti blizak kontakt sa članovima Psihomoda.

Pored toga Psihomodo promoviraju i izlazak svog prvog live DVD-a „Ste dobro?“ (Croatia Records) na kojem se nalazi većina hitova grupe u čak 105 minuta live svirke sa koncerta snimljenog 28. veljače 2009. u zagrebačkom Boogaloou na promociji posljednjeg vrlo uspješnog albuma „Jeee! Jeee! Jeee!“.

Na DVD-u se pored koncerta nalaze i dosada neobjavljeni bonus spotovi te galerija fotografija, a uz DVD nalazi se i bonus CD sa audio snimcima sa koncerta. Na ovom koncertu biti će postavljen štand sa promotivnim cijenama novog DVD-a, CD-a, LP-a, majicama, stoga prilika posjetiteljima da odmah kupe DVD-ove i ostale materijale po tim sniženim cijenama te ugrabe priliku za potpisivanje istog.

Početak koncerta je najavljen za 21 sat, a cijena ulaznice će iznostiti samo 40 kn.

Vezane vijesti

Promocija prvog live DVD-a Psihomodo Popa 28. ožujka u zagrebačkom kinu

Promocija prvog live DVD-a Psihomodo Popa 28. ožujka u zagrebačkom kinu Europa

U ponedjeljak 28. ožujka u zagrebačkom kinu Europa održat će se svečana promocija prvog live DVD-a pod nazivom „Ste dobro?“, popularnog zagrebačkog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika