04.04.2011. / 17:42

Autor: Nacional.hr

Sploshing - fetiš u kojem je dosta toga mokro i prljavo

Sploshing često podrazumijeva gađanje partnera tortom, polijevanje partnera nekom ljepljivom tekućinom ili valjanje u takvoj tekućini, u odjeći, kostimu ili bez ijedne krpice na sebi

Sploshing ili u prijevoduNekim osobama može biti vrlo erotično kad su mokri i umrljani nečimNekim osobama može biti vrlo erotično kad su mokri i umrljani nečim pljuskanje je naziv za takozvani mokri i umrljani fetiš ( Wet & Messy ili WAM fetiš) što znači da nekoga uzbuđuje kad je partner ili netko drugi umrljan nekom ljepljivom tekućinom, obično hranom, prenosi Fox News.

Sploshing često podrazumijeva gađanje partnera tortom, polijevanje partnera nekom ljepljivom tekućinom ili valjanje u takvoj tekućini, u odjeći, kostimu ili bez ijedne krpice na sebi. Ljepljiva tvar u kojoj se uživa obično je neka hrana poput šlaga, karamele, čokolade, pudinga, a za one koji nisu sladokusci to može biti pjena za brijanje, blato, boja ili nešto slično. Često se koristi i pivo, sok ili mlijeko.

JamYe WaXman, seksualni pedagoginja, predavačica i književnica tvrdi da se kod ovog fetiša radi o osjećaju koji sploshing uzrokuje, jer nekim osobama može biti vrlo erotično kad su mokri i umrljani nečim, dok drugi vole kad je partner umrljan, a neki vole samo promatrati snimke ovog fetiša na videu. WaXman tvrdi da joj je jedan ovisnik o ovom fetišu rekao da pljuskanje voli zbog američke komične TV emisije "The Three Stooges" i da je to moguće jer se osjećaj privlačnosti prema fetišima stvara u pubertetu.

Vezane vijesti

'Bestiarium' fetiš party zagrijao Zagrepčane i njihove goste

'Bestiarium' fetiš party zagrijao Zagrepčane i njihove goste

Ovog je vikenda u kompleksu nekadašnje tvornice Jedinstvo u Zagrebu održan fetiš party 'Bestiarium'. Na dva DJ floora, brojne instalacije i niz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika