Objavljeno u Nacionalu br. 803, 2011-04-05

Autor: Nacionalova redakcija

Bill Clinton zbog honorara izbjegao dolazak u Dubrovnik

Iako su prije dva mjeseca vodeći hrvatski dužnosnici očekivali njegov dolazak, bivši američki predsjednik Bill Clinton nije došao na konferenciju „The Brown Forum: Sjedinjene Američke Države i Jugoistočna Europa – trgovina i investicije“ koja se ovog ponedjeljka i utorka održava u Dubrovniku. Konferenciji prisustvuje oko 200 hrvatskih i američkih poslovnih ljudi, a među njima i predsjednik Ivo Josipović, koji je još krajem siječnja prvi najavio kako postoje veliki izgledi da Bill Clinton dođe na konferenciju posvećenu njegovu suradniku Ronu Brownu, koji je 1996. poginuo u zrakoplovnoj nesreći prilikom neuspješnog slijetanja na aerodrom u Ćilipima.

Josipović je još u veljači nagovijestio da postoje veliki izgledi za Clintonov posjet Dubrovniku, na što je bivši američki predsjednik potvrdno kimnuo glavom, izvijestili su mediji. Bill Clinton ipak nije posjetio Hrvatsku, a među sudionicima konferencije proširila se informacija da je razlog taj što organizatori nisu bili spremni platiti 300.000 dolara, koliko košta inozemni dolazak i govor nekadašnjeg predsjednika SAD-a.

Vezane vijesti

Bill Clinton aktivno u Obaminoj kampanji

Bill Clinton aktivno u Obaminoj kampanji

Bivši američki predsjednik Bill Clinton podržao je u nedjelju svog demokratskog kolegu Baracka Obamu u svom prvom pojavljivanju na pozornici uz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika