05.04.2011. / 11:54

Autor: Totalsport

Aquilani: Znat ću brzo gdje ću nastaviti karijeru

U zadnje vrijeme se špekulira da bi se sljedeće sezone mogao vratiti u ''redse'', budući da je Juve odbio platiti 16 milijuna eura odštete za otkup njegovog ugovora, kojeg ima sa slavnim engleskim klubom

Ponovo u talijanskoj reprezentaciji, Alberto AquilaniPonovo u talijanskoj reprezentaciji, Alberto AquilaniAlberto Aquilani, 26-godišnji nogometaš torinskog Juventusa, kaže da je trenutno okupiran samo što boljim završetkom sezone u svom klubu, a ne razmišljanjem o budućnosti.

Aquilani igra ovu sezonu u Juventusu na posudbi iz Liverpoola. U zadnje vrijeme se špekulira da bi se sljedeće sezone mogao vratiti u ''redse'', budući da je Juve odbio platiti 16 milijuna eura odštete za otkup njegovog ugovora, kojeg ima sa slavnim engleskim klubom.

Aquilani igra u dobroj formi, za koju je nagrađen i ponovnim pozivom za talijansku reprezentaciju. Nedavno je igrao protiv Slovenije i Ukrajine.

- U zadnje vrijeme stvarno igram dobro. No, individualne predstave bilo kojeg igrača zasjenjene su s klupskim rezultatima - izjavio je vezni igrač.

Budući da je izjavu dao za službenu web stranicu svojeg kluba, vjerojatno iz pristojnosti nije želio reći ''lošim rezultatima''. Juventus je tek sedmi na ljestvici sa 48 bodova.

No, u zadnja dva kola je uknjižio dvije pobjede. Ovu potonju, 2-0 na Olimpicu protiv Rome, za kojom sada zaostaje samo dva boda. Šesto mjesto vodi u Europu sljedeće sezone.

- Momčad sazrijeva i igra bolje u zadnje vrijeme. Što se mene tiče, vjerujem da će mi moja budućnost ubrzo biti poznata. O tome još ne razmišljam. Trenutno mi je jedini cilj dati sve od sebe do kraja sezone u Juventusu i završiti sezonu na što bolji način. Juventus mi je pružio šansu i zahvaljujući tome sam ponovno dobio priliku obući dres reprezentacije - zaključio je Aquilani.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika