08.04.2011. / 11:50

Autor: Gameplay.hr

Ovaj tjedan na GamePlayu: zombiji, tableti i zašto je Hrvatska opet ispušila

Za vikend donosimo kratki pregled najčitanijih sadržaja GamePlay portala ovog tjedna

Prilično živahan tjedan je iza nas na sajtu GamePlay.hr, NCL-ovom portalu za video igre. Za vikend donosimo kratki pregled najčitanijih sadržaja ovog tjedna.

Sony izdaje Android/PS tablet, opet zaobilazi Hrvatsku?

Hrvatski korisnici već su ostali uskraćeni za Sonyjev mobitel namijenjen video igrama, Xperiju Play, jer u Hrvatskoj ne funkcionira Android Premium Market, tržište aplikacija za Googleov mobilni operativni sustav. Sada ista sudbina prijeti i sjajnom novom Sonyjevom tablet računalu.

Svi novi naslovi kojima Resident Evil slavi 15. godišnjicu

Serijal video igara Resident Evil jedan je od utemeljitelja survival horor žanra, prodao se u svijetu u desecima milijuna primjeraka, GamePlay.hr donosi popis svih novih izdanja kojima se obilježava godišnjica. Riječ je o veoma popularnom serijalu sa zajedničkom pričom o virusu koji pretvara ljude u zombije, po kojem je snimljena i filmska tetralogija.

Vjerovali ili ne: uskoro u prodaji novi Commodore 64

Commodore 64, kompjutor na kojem su odrasle generacije tijekom osamdesetih, vraća se ove godine na tržište. Izvana izgleda potpuno isto kao i 1982., ali iznutra su se stvari malo promijenile.

Vezane vijesti

Nokia najavila novo doba s Windows telefonima

Nokia najavila novo doba s Windows telefonima

Nokia je u srijedu predstavila dva nova telefona s Microsoftovim Windowsima i učinila prvi korak u nadmetanju s Appleom i Googleom. Čelnik Nokije,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika