09.04.2011. / 15:36

Autor: Hina

Hrvatska i Mađarska domaćini EP za rukometašice 2014.

Na sastanku Izvršnog odbora EHF-a u Beču odlučeno je da će domaćini Europskog prvenstva za rukometašice 2014. godine biti Hrvatska i Mađarska, priopćio je danas Hrvatski rukometni savez.

Sandi ŠolaSandi ŠolaNa sastanku Izvršnog odbora EHF-a u Beču odlučeno je da će domaćini Europskog prvenstva za rukometašice 2014. godine biti Hrvatska i Mađarska, priopćio je danas Hrvatski rukometni savez.

Za domaćinstvo se natjecala i Turska, ali je zajednička kandidatura Hrvatske i Mađarske dobila više glasova. Utakmice Europskog prvenstva rukometašica 2014. trebale bi se igrati u sljedećim gradovima: Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Budimpešti, Debrecenu, Gyoru i Veszpremu.

"Zahvaljujemo EHF-u na ukazanom povjerenju i čestitamo našim kolegama Mađarima. Drago nam je da smo dobili prigodu još jednom pokazati da smo dobri domaćini i organizatori velikih natjecanja što ćemo, uvjeren sam, i učiniti. Radosni smo zbog dobivanja domaćinstva i vjerujem kako će ovo prvenstvo biti novi podstrek svima koji se bave ženskim rukometom u Hrvatskoj i motiv za što bolji rad. Premda je prvenstvo za tri godine, mi već sad počinjemo sa pripremama", izjavio je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Sandi Šola.

Vezane vijesti

Navijanje i(li) nacionalizam?

Navijanje i(li) nacionalizam?

Njemačke zastave u vrtovima, na prozorima i na automobilima. Lica iscrtana u bojama njemačke zastave uz srčano pjevanje njemačke himne. Do prije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika