09.04.2011. / 22:35

Autor: Totalsport

I Efes Pilsen se zanima za nastup u NLB ligi

Lijepo je da su klubovi poput Efes Pilsena i Maccabija pokazali zanimanje, ali glavno je da nam se priključe Makedonci. Vidjet ćemo hoće li koji makedonski klub doći na traženu razinu da zatvori proračun kojim bi bio konkurentan - rekao je Lisac

I Efes Pilsen bi igrao NLB liguI Efes Pilsen bi igrao NLB liguGlavni direktor košarkaške NLB lige Roman Lisac otkrio je u razgovoru za internetski portal Radiotelevizije Slovenija da bi u sljedećoj sezoni u regionalnoj ligi mogli zaigrati i izraelski Maccabi ili turski Efes Pilsen.

I dok se s povratkom Maccabija, koji je već bio dio Jadranske lige, već neko vrijeme špekulira, novost je da je zanimanje za nastup pokazao i Efes Pilsen u kojem igra naš Nikola Vujčić. Ipak, prva želja vodstva lige je makedonski predstavnik.

- Naša je želja već nekoliko godina da u ligu uđu Makedonci. Time bismo zaokružili ideju koju smo imali kad je liga osnivana. Želimo zatvoriti 22-milijunsko tržište, kako komercijalno, tako i zemljopisno. Lijepo je da su klubovi poput Efes Pilsena i Maccabija pokazali zanimanje, ali glavno je da nam se priključe Makedonci. Vidjet ćemo hoće li koji makedonski klub doći na traženu razinu da zatvori proračun kojim bi bio konkurentan - rekao je Lisac, dodavši:

- Maccabi će prije morati riješiti situaciju u domaćem prvenstvu jer mora dogovoriti nastup od doigravanja ili nešto slično. U suprotnom će teško moći igrati paralelno tri natjecanja. Kod Efesa je situacija neizvjesna budući da se u Turskoj sprema zakon o zabrani reklamiranja alkohola na svim razinama, a glavni sponzor kluba je pivovara.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika