12.04.2011. / 21:18

Autor: Nacional.hr

Sapunica estradnjaka

Banka pokrenula ovrhu: Huljić duguje 9,7 milijuna kuna Hypo banci

Hypo banka priprema još jednu ovrhu tešku 1,8 milijuna kuna. Ukoliko Županijski sud u Splitu proglasi tu ovrhu pravomoćnom, Huljić bi mogao ostati bez svega

Tonči HuljićTonči HuljićHrvatski skladatelj Tonči Huljić mogao bi ostati bez pozamašne imovine ukoliko Hypo banka provede pravomoćno rješenje o ovrsi.

Kako piše Index.hr, Huljić Hypo banci duguje 2 milijuna švicarskih franaka ili 9,7 milijuna kuna od kredita koji je podigla njegova tvrtka Audio vizualne atrakcije.

Taj je novac trebao biti iskorišten za snimanje sapunice krajem 2007. godine. No, kako su se u međuvremenu Huljić i njegov partner Roman Majetić razišli, a sapunica nije ni snimljena, nitko nije vratio kredit.

Banka je stoga pokrenula ovršni postupak kojim je došla do nekretnine, odnosno zemljišta veličine tisuću kvadrata koje će ići na procjenu i dražbu. No, njegovom prodajom neće se uspjeti naplatiti kredit.

Da stvar bude još ozbiljnija, Hypo banka priprema još jednu ovrhu tešku 1,8 milijuna kuna. Ukoliko Županijski sud u Splitu proglasi tu ovrhu pravomoćnom, Huljić bi mogao ostati bez svega.

Vezane vijesti

Hypo Alpe-Adria-Bank prodaje svoje podružnice na Balkanu

Hypo Alpe-Adria-Bank prodaje svoje podružnice na Balkanu

Hypo Alpe-Adria-Bank International prodaje svoje banke na području bivše Jugoslavije i za taj je posao unajmila Deutsche Bank, javlja… Više

Komentari

registracija
9/3/11

Masterminder, 12.04.11. 22:47

Toliko sam se uzrujao kada sam pročitao članak, morati ću popiti odmah praxiten da mogu zaspati.


registracija
20/12/10

Ponedeljak, 12.04.11. 23:21

NE BRANIM NJEGA AL POGANIJE BANKE NEMA


registracija
13/4/11

spanjolac, 13.04.11. 09:58

ANNO1777 je online igra koja simulira gospodarski politički i vojni sustav, kao u stvarnom svijetu. Vi ste građanin sedamnaestog stoljeća, koji se bori na svim razinama kako bi se unaprijed društvene hijerarhije. Možete otvoriti poduzeća, postati guverner ili možete izgraditi vojnu carstvo. Sve je do vas. Za razliku od ostalih igara ovog tipa, virtualni novac iz ANNO1777 mogu razmijeniti za pravi novac, i obrnuto. Drugim riječima, financijski uspjeh u virtualnom svijetu igra postaje financijski uspjeh u stvarnom svijetu.

DIREKTNI LINK:

http://www.anno1777.com/index.php?i=96885


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika