13.04.2011. / 15:34

Autor: Nacional.hr

Ingra sklopila 5,8 milijuna eura vrijedan posao gradnje hidroelektrane u Iraku

U skladu s najavama Ingra se sve više usmjerava na izvođenje radova na međunarodnim tržištima, a posebno na ona tržišta gdje je prisutna dugi niz godina

Ingra će graditi hidroelektranu u IrakuIngra će graditi hidroelektranu u IrakuIngra je zaključila novi ugovor u Iraku i uskoro će započeti s aktivnostima na projektu rehabilitacije HE Haditha u Iraku, priopćili su iz te tvrtke. Vrijednost radova je 5,8 milijuna eura, a odvijat će se u dvije faze.

Radovi će obuhvatiti rehabilitaciju turbina, generatora i pripadajuće opreme na jedinici broj jedan i odvijat će se u dvije faze. Uključujući isporuku, izvođenje radova trajat će 24 mjeseca. Nakon obnove prve jedinice Ingra planira nastavak radova na rehabilitaciji ostalih pet jedinica HE Haditha.

Tijekom osamdesetih Ingra je bila nositelj ugovora za izgradnju kompletne HE Haditha što je omogućilo sklapanje ovog posla.

U skladu s najavama Ingra se sve više usmjerava na izvođenje radova na međunarodnim tržištima, a posebno na ona tržišta gdje je prisutna dugi niz godina.

Vezane vijesti

Linić investicijama u energetiku planira pokrenuti gospodarstvo

Linić investicijama u energetiku planira pokrenuti gospodarstvo

Ministar financija Slavko Linić poručio je s radnog ručka u organizaciji Američke trgovinske komore u Hrvatskoj kako su ključ oporavka gospodarstva… Više

Komentari

registracija
22/9/09

zvonevk, 13.04.11. 17:38

E ovo se zove dobra vijest !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika