13.04.2011. / 17:46

Autor: Martina Koić

Prvi put majka: Romina Knežić rodila kći i nazvala ju Zoya

"Srce mi je puno posebnih osjećaja. Beba se rodila prirodnim putem. Zove se Zoya i već sada mi je promijenila život", kazala je uzbuđena novopečena mama

Romina KnežićRomina KnežićVoditeljica Dnevnika Nove TV, Romina Knežić, jučer je po prvi puta postala majka. Oko 15 sati u privatnoj poliklinici Podobnik rodila je djevojčicu dugačku dugačku 51 centimetar i tešku 3430 grama, koja je rođena prirodnim putem.

Plavokosa voditeljica i njezin suprug, ruski odvjetnik Sergej Šitov, koji je uz nju bio cijelo vrijeme tijekom poroda, djevojčicu su odlučili nazvati Zoya.

"Srce mi je puno posebnih osjećaja. Beba se rodila prirodnim putem. Zove se Zoya i već sada mi je promijenila život", kazala je uzbuđena novopečena mama za Dnevnik.hr.

Riječanka Romina Knežić i Sergej Šitov nakon godinu dana veze vjenčali su se u prosincu 2008. u Opatiji. Njihova romansa započela je na istom mjestu, a zaruke su obavljene u svibnju 2008. godine godine u Moskvi. Za medeni mjesec tada novopečeni supružnici otputovali su u Dubai na nekoliko dana.

Komentari

registracija
1/12/09

nadir, 13.04.11. 22:14

Sretnim roditeljima čestitam,a maloj bebi želim sretan i dug život


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika