14.04.2011. / 16:53

Autor: Miroslav Sušnik

"Hit Me" novi je album za Overflow

Šesti studijski album "Hit Me" ujedno je i treći koji su Overflow snimili u Amsterdamu

Indie punk rock atrakcija Overflow koju čine Nikica Jovanović, Dalibor Martinčević, Zoran Piberčnik te Goran Živković 15. travnja objavljuju svoj novi album naziva "Hit Me".

Na albumu se nalazi 14 pjesma sljedećih naslova: Hit Me, Nice and Fine, Surprise, Girls from Montpellier, Panic Attack, Your Pack of Lies, Spinning the Blind Man, Brown Eyes, Papa Part Two (The Inevitable Son), The World Beneath Your Feet, I Hate Everything, Sexy, Aggressive Krishna Boys i The Sweetest Lullaby.

Šesti studijski album "Hit Me"u kojem su među ostalima radili Paul Weler, David Bowie, Bon Jovi.

Producent je Zlaya Hadzic, koji živi i radi u Amsterdamu i Londonu, te potpisuje produkcije albuma Sonic Youth, Isis, Tortoise, The Ex i mongih drugih, a Overflow su s njim već surađivali na albumima "EPFOTMMDM" i "Unbreastfed 69".

Za omot je zaslužan Nikola Tamindzic, renomirani fotograf koji živi i radi u New Yorku, a čiji su klijenti Vogue, H&M, Nylon, New York, Gourmet, Out, Gawker, Village Voice, Time Out NY, Maxim, Stuff, New York Post, The Sunday Times i The Guardian.

Overflow su svoje koncertno i glazbeno umijeće pokazali na pozornicama Europe, SAD-a i Kanade, a njihova je diskografija distribuirana diljem svijeta.

Nakon američko-kanadske turneje 2010. i nastupa na najvećim svjetskim festivalima South by southwest u Austinu, Canadian Music Week u Torontu i CMJ Music Marathon u New Yorku, te snimanja albuma u Amsterdamu, Overflowci su spremni za nove avanture s albumom "Hit Me".

Album "Hit Me" biti će distribuiran u digitalnom obliku u cijelom svijetu kroz najveće servise i mobilne operatere.

CD prodaja albuma kreće u Hrvatskoj u petak 15. i subotu 16. travnja kad će se moći kupiti po promotivnoj cijeni od 50 kuna.

Više informacija o promotivnoj prodaji i prodajnim mjestima potražite na www.overflow-tv.com

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika