17.04.2011. / 13:49

Autor: Ružica Đukić

Nakon povratka iz Haaga

Ivan Čermak završio u bolnici - 'Na naplatu došlo 12 godina stresa i nervoze'

"Ma, to je sve od stresa. Eto, jučer je došla na naplatu sva nervoza i stres koji su se u njemu skupljali svih ovih dvanaest godina. Mi smo uz njega i nadamo se brzom i potpunom oporavku" rekao je za Nacional generalov sin, Hrvoje Čermak

General Ivan Čermak sinoć je hospitaliziran u Klinici za urologiju KBC-a Zagreb zbog jakih bolova uzrokovanih uvećanom prostatom, uslijed čega je dobio upalu mokraćnog trakta, doznaje Nacional.hr.

"Istina je, moj otac je u bolnicu zaprimljen još sinoć. Jučer smo ja i supruga sa djecom doputovali iz Njemačke. Izgrlio sam se s ocem, bili smo zajedno tek petnaestak minuta kad je počeo osjećati bolove. Odvezli smo ga u bolnicu Rebro gdje je podvrgnut pretragama. Već sinoć je General Ivan Čermak sa sinom Hrvojem tijekom ratnih godina (arhiva)General Ivan Čermak sa sinom Hrvojem tijekom ratnih godina (arhiva)ustanovljeno da mu je sa srcem sve u redu, a danas slijede nove pretrage trbuha, bubrega i ostalih organa. Za sada je sigurno kako će u bolnici ostati bar još nekoliko dana. Ma, to je sve od stresa. Eto, jučer je došla na naplatu sva nervoza i stres koji su se u njemu skupljali svih ovih dvanaest godina. Mi smo uz njega i nadamo se brzom i potpunom oporavku" rekao je za Nacional.hr generalov sin, Hrvoje Čermak.

Ivan Čermak u petak je od strane Haškog suda proglašen nevinim po svim točkama optužnice. U kućnom je pritvoru bio tri i pol godine, a u Haškom pritvoru nešto više od četiri godine.

Vezane vijesti

Radović ucjenjivao Čermaka da bi ga prestao blatiti u medijima

Radović ucjenjivao Čermaka da bi ga prestao blatiti u medijima

Pisac i aktivist Saša Radović ucjenjivao je dva mjeseca generala i poduzetnika Ivana Čermaka, tražeći od njega milijun eura kako bi ga prestao… Više

Komentari

registracija
7/1/11

djani, 17.04.11. 17:54

Otrovan je Franjo i Gojko,a tko garantira da nije i Čermak??


registracija
19/6/10

odimidodjimi, 17.04.11. 19:03

Sve je za to kriv "misomor" kojim se sluzi bjeloglavi sup. Kome je god ona sjedila s lijeve strane, taj je u bolnici zavrsio pod cudnim okolnostima. Jedino je Sanader imao malo jaci zeludac pa se na vrijeme spasio, ili je na vrijeme saznao s kim ima posla...


registracija
28/4/10

Zvonko, 17.04.11. 21:15

Čudno, ja mislio da njemu ne gine najdulja, a ono on već, u Zabregu!

Bitno je izbjegavati Brijune!

Kukurikavci, vi se volite vozikati po Brijunčekima!
Niste ništa od generala Čermaka naučili? Možda vam se negdje u mračnom sobičku kakvog ćelavka, pišu "smrtonosni stihovi"!


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 18.04.11. 02:02

Cermace mogao si kao i većina normalnih zatvorenika prazniti redovno jaja pa bi ti u susretu i zagrljaju (čak ste zagrljeni i hodali) s Vlaisavljevickom prostata bila mirna. Vidi kurca, prestao biti u zatvoru i odma bolestan. Dobro je neki lik komentirao da si joj trebao zasiti šaku u glavu odmah čim si se iskotrljao iz aviona. Možda te zgrabila prostata kad si vidio i uporedo hodao s onom svinjom od Dakica. Sada hladne glave razmisli gdje si fulalo od to dvoje, a da ćeš sa svojim govornim i skolovanim vokabularom samo odmoci Gotovini i Markacu to je sigurno. Drz se ti tog tvog dvorca i Tifona tu je lova, jebes njih.


registracija
16/6/09

Trenk, 18.04.11. 06:16

Prije nekoliko dana, procitah u stampi-cini mi se Jutarnji, da gosp. Cermak ima plinski biznis sa bivsim Americkim veleposlanikom Galbrajtom, ( danasnji senator SAD ).
Dali je to mozda cjena slobode ?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika