18.04.2011. / 19:52

Autor: Hina

Ante Miše novi trener Hajduka: 'Očekujem bolju igru momčadi'

Trener vratara Hajduka od danas je Zoran Varvodić, a kondicijski trener Duje Poljak, rečeno je na konferenciji za novinare

Ante MišeAnte MišeUprava hrvatskog nogometnog prvoligaša Hajduka danas je za trenera momčadi u preostalih pet kola Prve HNL postavila Antu Mišu, a za njegova pomoćnika Stipu Andrijašević, rečeno je na izvanrednoj konferenciji za novinare u sjedištu Hajduka na Poljudu.

Miši je ovo drugo preuzimanje trenerske palice u Hajduku, pošto je na toj dužnosti proveo od listopada 2008. do kolovoza 2009. godine. Miše će naslijediti Gorana Vučevića s kojim je vodstvo kluba u nedjelju sporazumno raskinulo ugovor. Zanimljivo i prilikom prvog preuzimanja Hajduka 2008. godine Miše je također naslijedio Vučevića.

"U svih preostalih pet utakmica do kraja prvenstva ići ćemo na pobjedu", poručio je Miše obećavši da će momčad pod njegovim vodstvom igrati "puno bolje" nego što je to bio slučaj u posljednje vrijeme.

Predsjednik Hajduka Josip Grbić istaknuo je kako se moralo brzo reagirati, te je imenovan trenerski dvojac Miše-Andrijašević, koji dobro poznaje stanje u momčadi i igrače i ne treba im mnogo vremena za uhodavanje.

"Bilo nam je važno žurno premostiti novonastalu situaciju, te smo se odlučili za naše ljude Mišu i Andrijaševića koji su radili i igrali u Hajduku”, objasnio je Grbić. Po njegovim riječima od novog trenera se očekuje da "trgne momčad iz letargije i što prije vrate motiv igračima."

Odgovarajući na pitanja novinara Grbić je rekao kako će uskoro u Hajduku biti izabrana nova Uprava koja će odlučivati hoće li Miše i Andrijašević ostati na trenerskoj klubi po završetku aktualnog prvenstva. Miše i Andrijašević su za vrijeme igračke karijere nosili kapetansku vrpcu Hajduka. Miše je, kako je rečeno, za Hajduk odigrao 390, a Andrijašević 311 službenih utakmica.

Trener vratara Hajduka od danas je Zoran Varvodić, a kondicijski trener Duje Poljak, rečeno je na konferenciji za novinare.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika