20.04.2011. / 11:24

Autor: Totalsport

NLB liga, Final Four: U finalu Partizan i Union Olimpija

U slovenskom derbiju je Union Olimpija pobijedila Krku 67-57

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaKošarkaši Partizana i Union Olimpije borit će se za naslov pobjednika regionalne NLB lige na Final Fouru kojem je ove sezone domaćin Ljubljana.

Obje polufinalne utakmice su bile tvrde, posebno ona prva između beogradskih i podgoričkih košarkaša. Pobijedio je Partizan sa 62-58 u završnici gdje je i Budućnost propustila šansu za proboj u finale. U zadnju četvrtinu je Budućnost ušla s prednošću od osam poena, ali su njeni igrači sve prokockali u zadnjih deset minuta.

Partizan će tako braniti titulu najbolje momčadi NLB lige koju je osvojio prošle sezone u zagrebačkoj Areni. Do finala su ih vodili Raško Katić i Curtis Jerrels sa po 13 poena.

U slovenskom derbiju je Union Olimpija pobijedila Krku 67-57. Odmak je Olimpija napravila u trećoj četvrtini nakon čega su čuvali prednost. Hrvatski košarkaš Damir Markota je za Olimpiju postigao osam poena za 22 minute. Upisao je i dva skoka, te jednu asistenciju. Za dva poena je gađao 2-2, za tri 1-3, a s linije slobodnih bacanja 1-1.

NLB liga, Final Four, polufinale:

Partizan - Budućnost 62-58

Union Olimpija - Krka 67-57

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika