20.04.2011. / 15:27

Autor: Martina Koić

Humanitarni koncert za Angie Garany u klubu Shamballa

Svi koji bi se htjeli uključiti u akciju novčana sredstva mogu uplatiti na račun RBA: 2484008 - 3234464128 s naznakom uplate „Pomoć Angie Garany"

Angie GaranyAngie GaranyNa Veliki četvrtak, 21. travnja, u zagrebačkom noćnom klubu Shamballa s početkom u 21 sat održat će se humanitarni uskrsni koncert za pomoć Angie Garany, koja je, prije nešto više od sedam mjeseci doživjela teška prometnu nesreću nedaleko čvora Bosiljevo. Automobilom je upravljao njezin dečko, DJ i psiholog Daniel Jurić, koji je poginuo dok se Angie od tog kobnog dana bori za život.

Nakon liječenja na intezivnoj njezi karlovačke bolnice, prebačena je na rehabilitaciju u Krapinske toplice. U stanju budne kome, doslovce prikovana za bolnički krevet. Angie Garany danas teži tek trdesetak kilograma. Iako nema obitelj koja bi se o njoj brinula - roditelji su joj mrtvi, sestra živi u Libiji, a tetka koja ju je odgojila živi u Zadru i nema mogućnosti brinuti se o njoj - uz Angie Garany ostalo je nekoliko vjernih prijatelja koji joj na sve moguće načine pokušavaju pomoći i osigurati joj što bolje uvjete za daljnje liječenje. Budući da Angie uskoro mora izaći iz Krapinskih toplica, žele je smjestiti u dom za starije i nemoćne gdje neće dobiti adekvatnu medicinsku skrb. Njezina prijateljica Jasna Coha, koja od trenutka nesreće svaki slobodan trenutak provodi uz Angie, bori se da od centra za socijalnu skrb dobije udomiteljstvo tako da smjesti Angie u svoj dom i brine za nju.

Budući da do 23. travnja Angienin daljnji boravak u Krapinskim toplicama mora biti definiran i podmiren te da je za skrb o nesretnoj djevojci mjesečno potrebno izdvojiti između 12 i 15 tisuća kuna, njezini su prijatelji odlučili organizirati niz akcija kako bi prikupili novčana sredstva za njezino liječenje. Prva takva humanitarna akcija biti će sutrašnji koncert u klubu Shamballa na kojem će nastupiti niz popularnih lica sa hrvatske glazbene scene, kao što su Jacques Houdek, Ivana Kindl, Lana Klingor, Žanamari Lalić, Kiki Rahimovski, Jelena Radan, Meritas, Carla Belovari, DJ Makro Polo i drugi. Biti će prisutni i njene kolege s Farme, reality showa Nove TV u kojem je sudjelovala, te brojne druge poznate osobe koje su se odlčile uključiti u ovu hvalevrijednu akciju. Cijena ulaznice biti će simboličnih 20 kuna.

Na inicijativu Angieinih brojnih prijatelja i poznanika, u ovome je kritičnom trenutku za njen život također prokrenuta i akcija "Posljednji poziv za Angie". Kako bi pomogli djevojci u teškoj zdravstvenoj situaciji i osigurali joj pristojan tretman otvoren je žiro račun za prikupljanje donacija za pomoć. Svi koji bi se htjeli uključiti u akciju novčana sredstva mogu uplatiti na račun RBA: 2484008 - 3234464128 s naznakom uplate „Pomoć Angie Garany".

Vezane vijesti

Angie Garany mogla bi ostati nepokretna; Sprovod Daniela Jurića u srijedu

Angie Garany mogla bi ostati nepokretna; Sprovod Daniela Jurića u srijedu

Obitelj i prijatelji mole za život 30- godišnje Angie Garany koja je u subotu stradala u stravičnoj automobilskoj nesreći kod Bosiljeva. Njezin… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika