21.04.2011. / 12:03

Autor: Totalsport

Xavi: Primera i Liga prvaka su važniji

Slično razmišlja i Sergio Busquets: - Mislim da ne treba objašnjavati da je to nogomet i da ne pobjeđuje uvijek bolja momčad

XaviXaviU finalu nogometnog Kupa kralja Realovi su igrači s 1-0 svladali Barcelonu na Valencijinom stadionu Mestalli u utakmici igranoj u srijedu navečer.

Poraz nije lako pao igračima katalonskoga kluba, no svi su redom ustrajni u izjavama da je izgubljeno natjecanje nevažno u usporedbi s onime na što u ovoj sezoni ciljaju.

- To je sport. Bili smo vjerni sebi, svom načinu igre, a oni su nas iskontrirali i uzeli naslov. Čestitamo im. U svlačionici smo nakon utakmice dogovorili da moramo nastaviti nizati dobre igre. Ova je bila takva - kaže Xavi koji smatra da je Barcelona pokazala više i dodaje:

- Važnije je ono što slijedi, prvenstvo i Liga prvaka.

Slično razmišlja i Sergio Busquets:

- Mislim da ne treba objašnjavati da je to nogomet i da ne pobjeđuje uvijek bolja momčad.

- Iskoristili su priliku koja im se ukazala u produžetku i stigli do naslova. Odlazimo uzdignutih glava jer smo napravili sjajan posao, no moramo prihvatiti poraz, njima čestitati i pokušati ovo okrenuti u Ligi prvaka - dodao je Dani Alves.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika