21.04.2011. / 13:44

Autor: Hina , Nacional.hr

Video: Prvi erotski 3D film gledaniji od Avatara!

Meki pornić "Seks i Zen: ekstremna ekstaza", koji je stajao 30 milijuna hongkonških dolara (3,85 milijuna američkih), zaradio je 2,8 milijuna hongkonških dolara prvog dana prikazivanja i potisnuo Avartara s prvog mjesta

(Reuters)(Reuters)Prvi erotski 3D film koji je premijerno prikazan sredinom travnja bolje je prošao u hongkonškim kino-blagajnama od "Avatara" koji je donedavno držao rekord.

Meki pornić "Seks i Zen: ekstremna ekstaza", koji je stajao 30 milijuna hongkonških dolara (3,85 milijuna američkih), zaradio je 2,8 milijuna hongkonških dolara prvog dana prikazivanja i potisnuo Avartara s prvog mjesta.

Od početka prikazivanja zarada filma u Hong Kongu je prešla 15 milijuna hongkonških dolara, precizira produkcija filma.

Sljedećih tjedana stiže i 15 minuta dulja verzija filma, najavio je producent Stephen Shiu.

Film, remake filma "Seks i Zen" iz 1991., temelji se na kineskom erotskom literarnom djelu iz 17. stoljeća "Put kao molitveni tepih", a u njemu glume japanske i tajvanske glumice.

Zanimanje za film je potaknulo putničke agencije da organiziraju putovanja iz Kine, gdje stoga cenzura sprečava prikazivanja, u Hong Kong i Tajvan.

Prizor sa snimanja filma (Reuters)Prizor sa snimanja filma (Reuters)

Uskoro počinju snimanja drugih 3D erotskih filmova, a među prvima je talijanski redatelj Tinto Brass najavio remake "Caligule", svog uspješnog filma iz 1979.

Američki Hustler najavljuje snimanje 3D porno parodije znanstveno-fantastičnog filma "Avatar".

Vezane vijesti

Hrvatska u društvu Gane i Gvatemale

Hrvatska u društvu Gane i Gvatemale

The Heritage Foundation i Wall Street Journal proveli su istraživanje Indeks ekonomskih sloboda za 2012. godinu. Hrvatska se našla na 83. mjestu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika