22.04.2011. / 13:56

Autor: Nacional.hr

Nautic Passion - Događaj proljeća na Rabu

Trodnevna sportsko-zabavna manifestacija RAB NAUTIC PASSION otvorit će sezonu kluturnih događanja u sezoni 2011. na otoku Rabu.

RabRabRab, Zagreb 18. travnja 2011. – Jedan od najljepših hrvatskih otoka Rab sezonu 2011. započinje 29. travnja trodnevnom sportsko-zabavnom manifestacijom RAB NAUTIC PASSION. Na atraktivnoj lokaciji u starom gradu Rabu i na lokacijama gradske plaže u tri dana trajanja ove manifestacije posjetitelji će imati prilike uživati u zabavnim sadržajima – nastupu popularne hrvatske pjevačice Jelene Rozge, nastupima domaćih i inozemnih DJ-a Marca Bucce i DJ Spinna, modnim revijama mladih hrvatskih dizajnera koje će nositi najpoznatije hrvatske manekenke, te sportskim sadržajima poput wakebord natjecanja, pedalijade i dr.

Nakon prošlogodišnjeg Rab Summer Festivala, grad Rab prepoznao je vrijednost i prednost sportsko-zabavnih manifestacija te se ove godine odlučio gostima iz Hrvatske i inozemstva ovakve sadržaje ponudit i u predsezoni. Kao i prošle godine u mjesecu srpnju nas očekuje dugo iščekivani Rab Summer Festival.

Vezane vijesti

Grad Rab turistički prvak za 2011.

Grad Rab turistički prvak za 2011.

Dodjelom turističkih nagrada za najbolja turistička odredišta i za djelatnike godine u turizmu u šibenskom Hotelskom naselju Solaris u prisustvu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika