22.04.2011. / 18:07

Autor: Ela Radić

Glumica Gwyneth Paltrow napisala kuharicu a sad planira snimiti i album

Glumica Gwyneth Paltrow očito istražuje svoje talente

37-godišnja Oscarom nagrađena glumica Gwyneth Paltrow ovih dana promovira svoju kuharicu "Tatina kći" u kojoj je objedinila recepte koje je naučila uz svog pokojnog oca Brucea Dennera koji je 2002. izgubio bitku s karcinomom. Gwyneth Paltrow tim je povodom dala i intervju za magazin Vogue čiji je novinar Jeffrey Steingarten, koji ju je i intervjuirao, otkrio kako je iz intervjua shvatio da je ona prava domaćica i vrsna kuharica. Nagalsio je i kako se oduševio kad mu je rekla da obožava pržene krumpiriće kao i da u dvorištu svoje kuće u Londonu, te one na njujorškom Long Islandu ima krušnu peć.

Ta svestrana glumica očito istražuje koje sve talente ima s obzirom da ovih dana planira - snimiti album. Naime, nakon što se glumila u filmu "Country Strong" i to country pjevačicu te nakon što je gostovala u seriji "Glee" gdje je odlično otpjevala hit "Fuck You" Cee Lo Greena odlučila je snimiti album koji će biti mješavina countryja i popa. Već je potpisala i ugovor s Atlantic Recordsom a pri snimanju će joj pomoći i njezin prijatelj, reper Jay-Z te, naravno, suprug Chris Martin, pjevač grupe Coldplay.

Vezane vijesti

Početak kraja Madonne

Početak kraja Madonne

Pop kraljica Madonna mogla bi izgubiti tu titulu - naime, njezin novi album "MDNA" jako se loše prodaje, točnije, pad prodaje njenog albuma u drugom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika