24.04.2011. / 18:33

Autor: Totalsport

Tommy Haas pred povratkom nakon 14 mjeseci pauze

Dugu je pauzu Haas proživio zbog ozljede ramena i kuka, koji je bio primoran i operirati

Tommy HaasTommy HaasNjemački tenisač Tommy Haas, prije devet godina drugorangirani tenisač svijeta, zaigrat će predstojećeg tjedna na ATP turniru u Münchenu prvi put nakon 14-mjesečne pauze.

Nastupit će 33-godišnji Nijemac, koji sada ima američku putovnicu, na turniru parova uz češkog vršnjaka Radeka Štepaneka. Dobila su dvojica poznatih igrača pozivnicu organizatora, a ždrijeb im je u prvom kolu namijenio vrlo tešku prepreku: švedsko-austalsku kombinaciju Aspelin-Hanley.

Dugu je pauzu Haas proživio zbog ozljede ramena i kuka, koji je bio primoran i operirati. Njegov je menadžer Lars Schriewer novinarima kazao da se Haas osjeća vrlo dobro, dok je sam tenisač za Sport Bild rekao:

- Posljednjih sam mjeseci iznimno kvalitetno trenirao i želim se ponovno natjecati.

Nakon nastupa u Münchenu Haas, trenutačno neaktivan na ATP ljestvici, aktivirat će instituciju "zaštićenog renkinga" da bi nastupio na zemljanim turnirima u Madridu i Rimu. Kao glavni je kratkoročni cilj postavio nastup na Roland Garrosu.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika