24.04.2011. / 19:47

Autor: Maja Profuntar

Francuske novine tvrde: Carla Bruni je trudna!

Prema infomacijama objavljenima u nekoliko vodećih francuskih novina, supruga predsjednika Nicholasa Sarkozyja očekuje njihovo prvo zajedničko dijete

Prva dama Francuske nikad nije krila kako bi svom sinu Aurelienu voljela podariti brata ili sestru Prva dama Francuske nikad nije krila kako bi svom sinu Aurelienu voljela podariti brata ili sestru U tri godine otkako se udala za francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozya, bivši fotomodel i pjevačica Carla Bruni mnogo se puta morala suočiti s neistinitim pričama o svojoj trudnoći. No, čini se kako su ovaj put tračevi istiniti, jer je niz uglednih francuskih novina - među kojima su Le Journal du Dimanche, Le Parisien, i predsjedničkom paru vrlo naklonjeni Le Figaro - danas donio vijest o trudnoći prve dame. Službene potvrde još uvijek nema, no izvori bliski Carli Bruni tvrde da je to zato što je njena trudnoća još u ranom stadiju.

Pokažu li se glasine istinitima, 43-godišnjoj Carli Bruni i 56-godišnjem Nicolasu Sarkozyju ovo će biti prvo zajedničko dijete. Ona iz prethodne veze ima 10-godišnjeg sina Aureliena čiju privatnost brižno čuva, pa o njemu rijetko govori u javnosti i pazi da njegove fotografije ne izađu u medijima. Sarkozy ima trojicu sinova: 26-godišnjeg Pierrea i 25-godišnjeg Jeana iz prvog, te 14-godišnjeg Louisa iz drugog braka.

Carla Bruni nikad nije krila kako bi voljela imati još jedno dijete, ističući uvijek kako se nada da je još uvijek dovoljno mlada za trudnoću. Prošlog Božića sa suprugom je posjetila Indiju, a kad su je pitali što je poželjela moleći se u jednom hramu, priznala je kako je molila da dobije još jednog sina.

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika