26.04.2011. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Kristina i Dario Smoje: Razvod zbog afere s Riječankom

Nakon što je prošlog tjedna objavljeno da je bivša manekenka ostavila svog supruga jer ju je prevario, ekskluzivno otkrivamo da je jedan od razloga razvoda 25-godišnja manekenka Iva Kastrapeli, s kojom se Dario ljubio usred noćnog kluba, a ona nije ni prva ni jedina djevojka s kojom je taj bivši nogometaš varao Kristinu

Brak bivše manekenke i nogometaša uzdrmala je njegova najnovija afera s manekenkom i pravnicom iz Rijeke Ivom KastrapeliBrak bivše manekenke i nogometaša uzdrmala je njegova najnovija afera s manekenkom i pravnicom iz Rijeke Ivom KastrapeliNekadašnja manekenka Kristina Smoje, nakon jedanaest godina ljubavi, odlučila je ostaviti svog supruga, nogometaša Darija Smoju. Prošlog tjedna objavljeno je kako je uzrok njihova razvoda nevjera Darija Smoje ali se, do sada, nije znalo s kim ju je to muž varao. Prema izvorima bliskim tom nekadašnjem nogometašu, čini se kako nije bila riječ o samo jednoj djevojci, nego ih je bilo više. Njegova posljednja avantura bila je s riječkom manekenkom Ivom Kastrapeli. Par se pretprošlog tjedna ljubio u riječkom klubu "Phanas".

Kad smo kontaktirali 25-godišnju Ivu Kastrapeli, diplomiranu pravnicu iz Rijeke koja se u slobodno vrijeme bavi i manekenstvom, najprije je rekla da Darija Smoju poznaje samo kao svog sugrađanina: “Ja sam se ljubila s Darijem Smojom? Ma dajte, molim vas. Pa ja njega znam samo iz grada. Rijeka je mali grad, svatko svakog zna. Kako bih se mogla ljubiti s čovjekom kojeg ne poznam?”.

Kada smo joj rekli da je Dario Smoje, kako smo načuli, priznao supruzi da je s njom bio na kavi, priznala je kako su zajedno popili piće, ne objašnjavajući kako je došlo do toga da se susretne s osobom koju navodno poznaje samo iz gradskih krugova. “Uskoro počinjem raditi u odvjetničkom uredu i neću imati nikakvih sudskih troškova kad protiv vas podignem tužbu. Imat ćete velikih problema i to vam nije pametno pisati”. Međutim, kada smo je upitali za njezine bivše veze, među kojima i za one s nekim nogometašima te Sašom Matijašem, vlasnikom tvrtke Tekstum Dekor, odlučila je surađivati. “Ako ne budete spominjali moje navodne bivše veze, neću vas tužiti. Ovo za Smoju me više nije ni briga. Pišite o tome što hoćete”, rekla je u telefonskom razgovoru Iva Kastrapeli.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

registracija
26/4/11

voxpopulifiume, 26.04.11. 17:03

ova iva je neka zesca treba, nogometasi, bogatuni...skupa p***a, glumi nesto po rijeci...fuj !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika