24.04.2011. / 22:00

Autor: Maja Profuntar

Možete poljubiti mladu... Ne, Williame, ti ne!

Zbog strogih propisa engleske crkve, princ William neće moći poljubiti svoju nevjestu Kate Middleton pred oltarom

Princ William i Kate Middleton ovih dana naveliko vježbaju svoj prvi poljubac koji će upriličiti pred brojnim fotografima na dan svog vjenčanjaPrinc William i Kate Middleton ovih dana naveliko vježbaju svoj prvi poljubac koji će upriličiti pred brojnim fotografima na dan svog vjenčanjaZa većinu uzvanika na svadbama trenutak kad svećenik mladoženji kaže "Možete poljubiti mladu" spada u najdirljivije momente. No, njega neće doživjeti engleski prestolonasljednik princ William i njegova buduća supruga Kate Middleton. Prema riječima velečasnog Johna Halla, glavnog svećenika Westminsterske opatije gdje će se par vjenčati u petak, 29. travnja, poljubac pred oltarom ne dolazi u obzir.

"U engleskim crkvama poljubac mladenaca nije praksa, to je nešto što pripada u hollywoodske filmove", objasnio je velečasni Hall. Ni Williamovi roditelji, princ Charles i pokojna princeza Diana, nisu se poljubili odmah nakon ceremonije, već na balkonu Buckhingamske palače na koji su izašli kao netom vjenčani par. Fotografija njihovog prvog poljupca završila je na svim naslovnicama, pa princ William i Kate Middleton ovih dana naveliko vježbaju tu scenu kako bi i oni na fotografijama ispali savršeno. A da je riječ o pomno isplaniranom i koreografiranom trenutku, dovoljno govori i činjenica da je poznato točno vrijeme poljupca: 13 sati i 25 minuta po londonskom vremenu.

Vezane vijesti

Argentina podnijela tužbu protiv Britanije u UN-u

Argentina podnijela tužbu protiv Britanije u UN-u

Argentina je u UN-u službeno podnijela tužbu zbog britanske "militarizacije" u južnom Atlantiku, a glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon pozvao je obje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika