26.04.2011. / 11:09

Autor: Totalsport

Bundesliga 2: Hertha osigurala ekspresni povratak u prvu ligu

Inače, prve dvije pozicije u drugoj ligi nude direktan plasman u prvu ligu, a trenutačno je drugi Augsburg sa 61 bodom

Nogometaši Herthe slave pobjedu nad finalistom njemačkog kupa, Duisburgom (Reuters)Nogometaši Herthe slave pobjedu nad finalistom njemačkog kupa, Duisburgom (Reuters)Nogometaši berlinske Herthe u ponedjeljak su proslavili povratak u Bundesligu. U posljednjoj utakmici 31. kola druge njemačke lige Hertha je u gostima pobijedila Duisburg s 1-0.

Hertha je tri kola prije kraja vodeća momčad sa 68 bodova, odnosno dvanaest više od trećeplasiranog Bochuma, koji ih više ne može niti teoretski prestići. Inače, prve dvije pozicije u drugoj ligi nude direktan plasman u prvu ligu, a trenutačno je drugi Augsburg sa 61 bodom. Treća momčad s ljestvice će odigrati dvije dokvalifikacijske utakmice sa šesnaestoplasiranom momčadi prve lige.

Gol odluke je u ponedjeljak postigao Ramos u 27. minuti. Recimo da je hrvatski nogometaš Andre Mijatović odigrao cijelu utakmicu za goste iz Berlina, dok je Ivica Banović za domaćina igrao do 71. minute.

Hertha je, inače, prošle sezone ispala iz prve u drugu njemačku ligu.

Bundesliga 2, 31. kolo:

Duisburg - Hertha 0-1

Redoslijed: 1 Hertha 68, 2 Augsburg 61, 3. Bochum 56, 4. Greuther Fürth 54, 5. Aue 52...

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika