27.04.2011. / 14:48

Autor: Nacional.hr

Vrpce pokojnog frizera Marilyn Monroe - " Ubijena je zbog Kennedya"

Marilyn je, prema tvrdnjama njenog pokojnog frizera, ubio FBI jer je htjela javno progovoriti o ljubavnoj vezi s Kennedyem

Tijelo mrtve Marilyn Monroe navodno je nekoliko puta premještanoTijelo mrtve Marilyn Monroe navodno je nekoliko puta premještanoVrpce frizera i vizašista pokojne dive Marilyn Monroe mogle bi baciti novo svjetlo na misterij njezine smrti, prenosi Aol News.

Jeff Platts iz Kalifornije, 60- godišnji nećak bivšeg frizera i vizašista Marilyn Monroe, izjavio je da posjeduje audio snimke svog ujaka iz 1998. na kojima on, neposredno prije nego li je preminuo, progovorio o uzrocima smrti Marilyn Monroe. George Masters dugo godina je bio Marilynin frizer i vizašist i s njom je odlazio na sva putovanja. Osim s Marilyn, surađivao je i s drugim velikim filmskim zvijezdama Hollywooda.

Masters je svom nećaku ispričao, što je snimljeno na audio kazetu, kronologiju posljednjih nekoliko dana Marilynog života prije prerane smrti u kolovozu 1962. Dva dana prije nego li je pronađena mrtva u svom stanu, Marilyn je, navodno, u privatnom zrakoplovu Franka Sinatre, zajedno sa svojim frizerom, otputovala u Lake Tahoeu na sastanak sa mafijaškim šefom Samom Giancanom, prema Mastersovim tvrdnjama, jedinim muškarcem kojeg je istinski voljela. Nakon toga se je istim zrakoplovom vratila nazad, neposredno prije nego li je pronađena mrtva.

Masters, koji je svo vrijeme bio s njom, tvrdi da je razlog putovanja u Lake Tahoeu bila njena afera s pokojnim američkim predsjednikom Kennedyem. Marilyn je navodno htjela svoju vezu sa američkim predsjednikom priznati javno, što nikako ne bi bilo dobro za predsjednikovu karijeru. U Lake Tahoi ju je Giancana pokušavao uvjeriti da odustane od svoje nakane i da ništa ne govori o svojoj vezi s Kennedyem. Ne zna se da li je u tome uspio, no poznato je da je nakon povrataka s tog puta Marilyn pronađena mrtva u svojoj kuća u Brentwoodu, a mrtvozornici su utvrdili da se radi o samoubojstvu tabletama.

No, Masters tvrdi da se Marilyn nije ubila. On kaže da ju je ubio FBI jer je htjela odati svoju vezu s Kennedyem. Prema tvrdnjama Mastersa, ona je prvo proglašena mrtvom i nakon toga prevežena u svoju kuću, no bila je još uvijek živa pa je prebačena u bolnicu. Iz bolnice je, ovaj put zbilja mrtva, prebačena nazad u svoju kuću, ali je smještena u drugi krevet, ne u onaj u koji je prvi put stavljena. Nakon toga su došli mrtvozornici koji su utvrdili da je mrtva i da se otrovala tabletama.

Vezane vijesti

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer Adrian Nastase (61), osuđen u srijedu na dvije godine strogog zatvora zbog korupcije, pokušao je samoubojstvo kada je… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 27.04.11. 20:52

Vjerujem da su oboje ubijeni zbog vanzemaljaca,odnosno njihove prisutnosti na zemlji,kao i pokušaja tiskanja dolara mimo Federalnih rezervi koje su privatna firma.Merlynka je platila glavom sjedenje na obje stolice braće.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika