29.04.2011. / 14:16

Autor: Ela Radić

Zvijezda "Momaka s Madisona" biti će samohrana mama

January Jones otkrila da će svoje prvo dijete roditi na jesen ali ne želi reći tko je otac djeteta

Glumica je odlučila zadržati identitet oca svog prvog djeteta za sebeGlumica je odlučila zadržati identitet oca svog prvog djeteta za sebePlavokosa zvijezda "Momaka s Madisona" January Jones dala je priopćenje za javnost u kojem je otkrila kako čeka svoje prvo dijete a njezini su prijatelji medijima dodali i vijest kako će ona svoje prvo dijete - odgajati sama.

"January je vrlo uzbuđena zbog novog poglavlja u svom životu kao samohrane majke", neimenovani je izvor izjavio za magazin People.

33-godišnja January koja u hit seriji tumači lik Betty Draper, u siječnju je prekinula vezu sa zvijezdom showa "Saturday Night Live" glumcem Jasonom Sudeikisom i od tad nije imala ozbiljnu vezu a identitet oca svog djeteta odlučila je zadržati za sebe.

January Jones je do sad imala nekoliko ozbiljnih veza među kojima su one s glumcima Ashtonom Kutcherom i Adrienom Brodyjem te glazbenikom Joshom Grobanom.

Vezane vijesti

Betty i ja nemamo ništa zajedničko

Betty i ja nemamo ništa zajedničko

Iako ima 34 godine, jedna uloga već sada je obilježila karijeru January Jones, a to je uloga Betty Draper u seriji "Momci s Madisona" (Mad Men). U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika