29.04.2011. / 16:07

Autor: Hina

Lagerfeld: Kateina vjenčanica "elegantna i otmjena"

Kate Middleton je za vjenčanje s princem Williamom izabrala haljinu dizajnerske kuće Alexandera McQueena koju je kreirala Sarah Burton i ona je "elegantna i otmjena", ocijenio je u petak kreator Karl Lagerfeld koji je kraljevsko vjenčanje komentirao za France 2.

Kate MiddletonKate MiddletonKate Middleton je za vjenčanje s princem Williamom izabrala haljinu dizajnerske kuće Alexandera McQueena koju je kreirala Sarah Burton i ona je "elegantna i otmjena", ocijenio je u petak kreator Karl Lagerfeld koji je kraljevsko vjenčanje komentirao za France 2.

"To je jako rafinirana vjenčanica, puno rafiniranija od vjenčanice princeze Diane. Jako je lijepa, relativno klasična i pomalo podsjeća na Marylin ili vjenčanicu Elizabete II.", dodao je glavni kreator kuće Chanel.

Sve o kraljevskom vjenčanju

"Čipka je lijepa, posebice veo i tijara. Ukratko očaravajuća je, a proporcije vela su savršene", precizirao je.

"Tako je elegantna i šik, za što ne treba biti rođena princeza", zaključio je Lagerfeld.

Iako su najavljeni pljuskovi, par putuje otvorenom staklenom kočijom iz 1902. godine koju su koristili i Williamovi roditelji, princ Charles i princeza Diana 1981. godine.

Vezane vijesti

Karl Lagerfeld kreira za širu publiku

Karl Lagerfeld kreira za širu publiku

Dizajnerska marka Karl Lagerfeld najavila je da će kreirati dvije nove modne linije jeftinije odjeće, kako bi i široj publici postale dostupne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika