29.04.2011. / 16:10

Autor: Totalsport

Menadžer Aston Ville Gerard Houllier pušten iz bolnice

Klupski liječnik Mark Waller izjavio je kako su Houllierovi bolovi u prsima uzrokovani disekcijom spuštajuće aorte

Gerard HoullierGerard HoullierMenadžer Aston Ville, Gerard Houllier, pušten je iz bolnice osam dana nakon što je hospilitiziran zbog bolova u prsima, izvještava BBC.

Njegov pomoćnik Gary McAllister rekao je kako je 63-godišnji francuski nogometni stručnjak pušten iz bolnice sinoć i kako ne treba brzati s zaključcima o njegovoj sudbini i povratku na nogometne terene. McAllister će vjerojatno voditi momčad do kraja sezone. Škotski stručnjak nije htio otkriti detalje o transferima, kupnji igrača i odlascima igrača iz kluba. Naglašava kako je većina odluka već prije donesena u svlačionici i upravi kluba te kako Houllierova odsutnost nema mnogo utjecaja na već prije zacrtanu politiku kluba.

Klupski liječnik Mark Waller izjavio je kako su Houllierovi bolovi u prsima uzrokovani disekcijom spuštajuće aorte. Trener Aston Ville podvrgnut je zbog srčanih problema velikoj operaciji 2001. godine, dok je trenirao Liverpool.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika