30.04.2011. / 14:42

Autor: Totalsport

Snima se film o Nikiju Laudi

Lauda je Morganu izrazio podršku u njegovom projektu za koji se još traže producent i redatelj

Niki LaudaNiki LaudaPeter Morgan, za Oscara nominirani scenarist, radi na scenariju kojim bi ovjekovječio život i djelo Nikija Laude, bivšeg trostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1... Scenarist filmova The Queen i Frost/Nixon fokusira se na 1976. godinu, najdramatičniju godinu u životu slavnog austrijskog pilota u kojoj je skoro izgorio nakon nesreće na stazi u Nürburgringu. No, samo šest tjedana kasnije Lauda se usprkos opeklinama vratio na staze i borio se s Jamesom Huntom za naslov.

Morao se zadovoljiti drugim mjestom na kraju sezone, no svoj drugi naslov osvojio je već sljedeće godine, a treći i posljednji 1984. godine. Upitan za komentar koji bi ga glumac na velikom platnu mogao utjeloviti, Lauda je u svom karakterističnom šaljivom tonu za bečki radio Oe3 rekao: - Svatko tko ima 25 ili 26 godina, kome je desno uho izgorjelo i tko ima želje da ga "srede" da izgleda kao i ja, može početi raditi planove. Lauda je Morganu izrazio podršku u njegovom projektu za koji se još traže producent i redatelj.

Vezane vijesti

Lauda: Hamilton je potpuno lud

Lauda: Hamilton je potpuno lud

Nakon nova dva sudara na nedjeljnoj Velikoj nagradi Kanade, vozača McLarena Lewisa Hamiltona legenda Formule 1 Niki Lauda proglasila je "luđakom".… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika