01.05.2011. / 22:51

Autor: Hina , Nacional.hr

Jandroković: 'Sa svoje smo strane učinili značajne pomake kada je riječ o poštenju'

"Mi smo sa svoje strane učinili značajne pomake kada je riječ o poštenju, radu i borbi protiv korupcije", ocijenio je Jandroković. Dodao je da za razliku od onoga što oni rade na državnoj razini treba vidjeti što se događa u gradu Zagrebu

Predsjednik Gradskog HDZ-a i član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković danas je novinarima izjavio kako "za razliku od države gdje su u nadzornim odborima obvezni javni natječaji, te u nadzorne odbore ulaze stručnjaci, u gradskoj upravi, pogotovo u Holdingu, isključivo se zapošljava po stranačkoj osnovi".

Jandroković je odgovarajući na novinarsko pitanje kako komentira današnju izjavu čelnika SDP-a Zorana Milanovića o tome da Hrvatska mora biti dinamična država koja neće gušiti gospodarstvo, te da takva mora biti i državna uprava, ponovio kako se u Zagrebačkom holdingu zapošljava isključivo po stranačkoj osnovi, a poslove mimo javnih natječaja dobivaju članovi SDP-a, HNS-a te HSLS-a.

"Mi smo sa svoje strane učinili značajne pomake kada je riječ o poštenju, radu i borbi protiv korupcije", ocijenio je Jandroković. Dodao je da za razliku od onoga što oni rade na državnoj razini treba vidjeti što se događa u gradu Zagrebu.

"SDP je dugo optuživao svog bivšeg člana zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da je on taj koji zagovara nepotizam i zapošljavanje po vezama, a upravo vidimo da oni rade isto ako ne i gore", izjavio je Jandroković.

Jandroković je prokomentirao i izjave čelnika HNS-a Radimira Čačića kako je Vlada nametnula mišljenje da je u redu živjeti na dug rekavši da "tvrtke u kojima je on ili netko od njegove najbliže rodbine ne isplaćuju plaće i ne rade u skladu sa zakonima".

Svatko iz svog primjera najbolje pokazuje kako misli i kako radi, poručio je Jandroković.

Vezane vijesti

Mnogi će se iznenaditi HDZ-ovim rezultatima

Mnogi će se iznenaditi HDZ-ovim rezultatima

U Gradu Zagrebu potpuno je izvjesno da će HDZ na parlamentarnim izborima osvojiti velik broj glasova kao i na posljednjim izborima, ustvrdio je danas… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika