03.05.2011. / 11:20

Autor: Nacional.hr

Posljednja Bin Ladenova poruka uskoro u medijima?

Osama bin Laden je snimio propagandni video neposredno prije nego li je ubijen i video bi se uekoro mogao pojaviti u medijima

Osama bin LadenOsama bin LadenAmeričke obavještajne službe vjeruju da je Osama bin Laden snimio propagandni video neposredno prije nego li je ubijen i očekuju da se video uskoro pojavi u medijima, prenosi Associated Press.

Ne zna se jeli riječ o videu ili audio snimci, no službenici američke vlade tvrde da obavještajni podatci upućuju na to da članovi Al-Qaede već rade na tome da se video što prije pojavi u medijima i da je slučajnost što će se video objaviti neposredno nakon bin Ladenove smrti.

Najnovija bin Ladenova snimka, posljednja u nizu snimki koje su godinama kružile medijima i prenosile bin Ladenove poruke, svijetu će prenijeti njegove posljednje riječi, a bit će i dodatna 'hrana' teoretičarima zavjere koji vjeruju da je bin Laden još uvijek živ.

Vezane vijesti

'Sanader znao za nadzorne kamere u restoranu'

'Sanader znao za nadzorne kamere u restoranu'

Mario Čerhak, vlasnik zagrebačkog restorana u kojem je snimljen sastanak bivšeg premijera Ive Sanadera i šefa MOL-a Zolta Hernadija, održao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika