01.05.2011. / 23:49

Autor: Vedrana Rudan

Vedrana Rudan: Obama živi dokaz teze da stvari uvijek mogu biti gore

Rat u Afganistanu nije prestao, tamo samo ginu neki drugi dečki. I Hrvati. "Terorizam" i danas ima muslimansko lice a Obama je živi dokaz prastare teze da uvijek može gore

Priznajem, nikad nisam vjerovala da je Obamino crnilo znak kvalitete ni da će on, samo zato jer je crnac, promijeniti svijet. Živimo, za sada, u bijelom svijetu, crnac može biti samo momak koji će naivčinama zamračiti pogled. I bi tako.

Ljudi diljem svijeta vjerovali su kako će taj mladi čovjek široka osmijeha ostvariti sve ono što je obećavao. Bolji život za siromašne i obespravljene, prekid američke agresije diljem svijeta," we can do it", urlao je na svakom skupu razdraganih Amera. Danas oni koji su mislili kako boja kože čini čovjeka vide što to "mi možemo učiniti."

Rat u Afganistanu nije prestao, tamo samo ginu neki drugi dečki. I Hrvati. "Terorizam" i danas ima muslimansko lice, a Obama je živi dokaz prastare teze da uvijek može gore. Busha je mrzio civilizirani svijet zbog njegovog sirovog nastupa, gluposti, primitivizma i potrebe da u svakom trenutku svoje vladavine pokaže tko je gazda.

Naravno da ni Bush ni Obama ne "vladaju" Amerikom i svijetom, mračni momci koji vuku konce ostaju nam nepoznati, ali pristojan čovjek današnjice ipak bi morao osjetiti potrebu da frontmenu svjetskog novog poretka postavi neka elementarna pitanja.

Primjerice, koliko neki diktaror mora biti opak da bi mu NATO bez objašnjenja pobio unuke? Obama ne osjeća ni najmanju potrebu da objasni svijetu, njegov prethodnik je to činio, zašto Libiju treba razoriti a libijsku djecu pobiti?

Bush je govorio da su Ameri ušli u Afganistan jer su Afganistanci ugrožavali ženska prava, Irak su sravnili sa zemljom jer je imao "tajno nuklearno oružje", želim reći, Obamin prethodnik jest bio lažljivac ali je ipak pred svijetom glumio borca za ljudska prava, demokraciju i mir.

Obama nije ni minimalno, lažno pristojan. NATO je ubio Gadafijevog sina i njegovo troje djece a nikome od zločinaca ne pada na pamet da objasne svoj zločin. To bi nas moralo zabrinuti. Ako se danas više ne poštuje ni lažna forma što nas tek sutra čeka?

Živimo u prestrašnom vremenu koje će biti sve gore i gore. Djeca će nam provesti život robujući da bi mogla preživjeti i ubijajući djecu u zemljama koje imaju naftu. A crni ili bijeli Obama će nam se kesiti sa ekrana siguran da meta napada nikad neće biti njegova djeca i unuci. Nažalost.

Ovih dana se Obama ruga Donaldu Trumpu koji želi postati novi američki predsjednik. Govori kako bi Trump, da pobjedi na sljedećim izborima, Bijelu kuću pretvorio u kockarnicu. Iz njegovih usta u božje uši. Mnogo bi bilo bolje da ta zloglasna kuća postane kockarnica nego da ostane klaonica.

Rudan.info

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 03.05.11. 22:49

Vedrana, moram ti reci onako po domaći, ne seri. Toliko slova u ništa. Gdje bi Amerika pa ako hoćeš i Hrvatska da ne spominjem britance ili neke druge "sile" potrosile i iznova kupovale to silno naoruzanje koje košta kao svetog Petra kajgana? To je Obama i svi drugi jer kad bi "to" prestalo čak ni ti ne bi ili nebi imala o čemu srati.


registracija
4/5/11

devilavocado69, 04.05.11. 16:56

Vedrana,ti bas imas pimpek!!


registracija
22/2/11

grrow, 06.05.11. 13:30

Osama Bin Laden u vrtu uzgajao marihuanu, pogledaj slike i video trave koju je uzgajao uz kelj i kupus.... http://www.balkan-express.org/template-features/2-aktualno/249-bin-laden-u-vrtu-uzgajao-marihuanu#249


registracija
12/12/10

Klarens, 06.05.11. 20:25

Obamino ime je Husein....po nashki Huso !!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika