04.05.2011. / 17:03

Autor: Daria Grudić

Busta Rhymes prvi puta u Zagrebu

Ovaj bruklinški majstor flow-a odrastao je u New Yorku s Jay-Z-jem i Notorius B.I.G.-om što je, uz jamajkanske korjene, znatno utjecalo na njegov glazbeni razvoj

Nakon što je koncert zakazan za 27. travnja odgođen, reper Busta Rhymes službeno je potvrdio novi datum svojeg nastupa u Aquariusu – 15. svibnja. Blackouthiphop.com i Becks’perience omogućili su njegov prvi nastup pred zagrebačkom publikom koju će ostaviti bez daha svojom brzom i energičnom rimom.

Ovaj bruklinški majstor flow-a odrastao je u New Yorku s Jay-Z-jem i Notorius B.I.G.-om što je, uz jamajkanske korjene, znatno utjecalo na njegov glazbeni razvoj. Svoj je talent počeo razvijati još kao dvaneastogodišnji klinac, a osim što repa, piše tekstove i producira, Busta glumi i u nekoliko američkih filmova. Jedan je od najtalentiranijih glazbenih karizmatika današnjice i prava živuća legenda zbog svog doprinosa hip hopu.

Ulaznice po cijeni od 180 kuna možete nabaviti na prodajnim mjestima Eventima, u klubu Aquarius, Aquarius CD Shopu i One Way Store-u u Ljubljani. Za VIP rezervacije javite se mailom na vip@aquarius.hr ili telefonski na +385913640241.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika