06.05.2011. / 11:37

Autor: Totalsport

Dvije utakmice bez gledatelja u Poljskoj

Neredi su doveli do dvojbi glede sigurnosti na stadionima u Poljskoj, državi koja suorganizira Europsko prvenstvo idućeg ljeta

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaZbog huliganskih ispada tijekom finalne utakmice Poljskoga nogometnog kupa, koju su u utorak u Bydogoszczu odigrali varšavska Legija i Lech iz Poznana, za ovaj su vikend suspendirani stadioni obaju klubova.

Tako će u petak Legija bez podrške navijača odraditi domaći dvoboj 25. prvenstvenog kola protiv Korone iz Kielcea, dok će Lech u subotu pred praznim tribinama ugostiti Gornik Zabrze.

Huligani su, probivši se na travnjak stadiona u utorak, prouzročili štetu od desetak tisuća eura. Policija je djelovala blago ne uhitivši nikoga.

Neredi su doveli do dvojbi glede sigurnosti na stadionima u Poljskoj, državi koja suorganizira Europsko prvenstvo idućeg ljeta.

Premijer Donald Tusk pozvao je policiju i državno odvjetništvo da žestoko udari na huligane kako bi se nasilje što prije maknulo sa stadiona.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika