06.05.2011. / 13:22

Autor: Totalsport

EP u karateu: Šenjug brončana u katama

Za Šenjug je ovo šesta uzastopna medalja na europskim prvenstvima, od čega je osvojila tri zlata i tri bronce

Mirna Šenjug (Foto: Goran Stanzl/Večernji list/PIXSELL)Mirna Šenjug (Foto: Goran Stanzl/Večernji list/PIXSELL)Mirna Šenjug, 28-godišnja Virovitičanka, osvojila je brončanu medalju u katama na 46. Europskom seniorskom prvenstvu u karateu koje se od 6. do 8. svibnja održava u Zürichu.

Za Šenjug je ovo šesta uzastopna medalja na europskim prvenstvima, od čega je osvojila tri zlata i tri bronce. U polufinalu je hrvatska predstavnica pomalo nepravedno poražena od Španjolke Abello (2-3), pa joj na kraju osvojena medalja ipak može biti svojevrsna utjeha.

Nakon pobjede u borbi za broncu protiv Talijanke Bataglie (3-2) Mirna nije sjala od sreće jer je osjećala da je mogla više.

- Uvjerena sam da sam od Španjolke bila bolja i da u borbi za broncu nisam bila prava jer me polufinalni poraz malo uzdrmao. No, tko zna, možda su mi suci vratili za polufinale - izjavila je Šenjug, najtrofejnija hrvatska karatašica.

Vezane vijesti

Hrvatska preko Španjolske do 10. velike medalje

Hrvatska preko Španjolske do 10. velike medalje

Nakon poraza od Srbije u polufinalu Europskog prvenstva u borbi za broncu hrvatski rukometaši su smogli snage za veliku pobjedu nad Španjolskom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika