06.05.2011. / 14:39

Autor: Totalsport

Raul i Schalke dobili pozivnicu za Trofej Bernabeu

Real je nekad na svome stadionu organizirao turnir Santiago Bernabeu, a posljednjih godina se igra samo jedna utakmica, u kolovozu ili rujnu protiv kluba kojem Madriđani upute pozivnicu

RaulRaulPozivnica za ovogodišnji Trofej Bernabeu, utakmicu koja se tradicionalno igra u spomen na dugogodišnjeg predsjednika Real Madrida Santiaga Bernabeua, upućena je njemačkom Schalkeu.

Real je nekad na svome stadionu organizirao turnir Santiago Bernabeu, a posljednjih godina se igra samo jedna utakmica, u kolovozu ili rujnu protiv kluba kojem Madriđani upute pozivnicu. AS piše da je ona ove godine otišla na adresu Schalkea čime Real još jednom želi odati počast svome dugogodišnjem kapetanu i istinskoj klupskoj ikoni Raulu.

Veliki napadač je prošlo ljeto nakon napustio Real u kojem je proveo cijelu karijeru i prešao u Schalke u kojem, unatoč tome što je blizu 34. rođendana, igra vrlo dobro, zabio je 12 pogodaka u Bundesligi i pet u Ligi prvaka čiji je najbolji strijelac u povijesti.

Datum ovogodišnjeg Trofeja Bernabeu još nije potvrđen, ovisit će prije svega o datumu španjolskog Superkupa u kojem ćemo gledati još jedan ''el clasico'' između Reala i Barceone.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika