06.05.2011. / 16:10

Autor: Ela Radić

Ogorčena Christina Aguilera izvrijeđala Lady GaGu u javnosti

Christina Aguilera je u showu "The Voice" nazvala svoju konkurenticu iritantnom

Pjevačica je iznimno nepopularna među kolegama i suradnicima u showu "The Voice" zbog svojih ispadaPjevačica je iznimno nepopularna među kolegama i suradnicima u showu "The Voice" zbog svojih ispadaPjevačica Christina Aguilera zapanjila je gledatelje kad je u showu "The Voice" u kojem se nalazi u žiriju koji traži nove glazbene zvijezde otvoreno izvrijeđala svoju kolegicu, točnije konkurenticu Lady GaGu.

30-godišnja Christina jednoj je od natjecateljica koja je na audiciji izvela GaGinu pjesmu poručila da je čak deset puta bolja od GaGe te je dodala da joj GaGa strašno ide na živce i iritira je te joj nikako nije jasno kako se ta pjevačica uopće proslavila.

Kako su za američke medije izjavili još uvijek neimenovani izvori, sve se pretvorilo u pravi incident pa su producenti tražili da se ponovi snimanje. Osim toga, u javnost je dospjelo i da je Christina Aguilera iznimno nepopularna među kolegama i suradnicima u showu "The Voice" jer ih stalno malteretira svojim promjenama raspoloženja i živčanim ispadima. "Ona je poput ogorčene stare žene zarobljene u tijelu 30-godišnjakinje", zaključili su.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika