Objavljeno u Nacionalu br. 808, 2011-05-10

Autor: Nacional.hr

Film o Top stipendiji prikazan u Zagrebu

NACIONAL I INA PREDSTAVILI SU film o dosadašnjim dobitnicima Top stipendije za top studente

NA FAKULTETU KEMIJSKOG
INŽENJERSTVA I TEHNOLOGIJE
studentima, Ani Firšt i Vladimiru Dujiću iz Ine
na promociji filma pridružila se i bivša dobitnica Top stipendije Jovana ZorojaNA FAKULTETU KEMIJSKOG INŽENJERSTVA I TEHNOLOGIJE studentima, Ani Firšt i Vladimiru Dujiću iz Ine na promociji filma pridružila se i bivša dobitnica Top stipendije Jovana ZorojaUpovodu obilježavanja desete godišnjice održavanja akcije Top stpendija za top studente u dogovoru s dugogodišnjim partnerom Inom d.d. predstavljen je studentima Rudarsko-geološko- naftnog fakulteta te Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije film Top stipendija koji prikazuje životne priče nekih od najuspješnijih studenata. U njemu studenti govore o sebi, svojim postignućima i planovima za budućnost te o pogodnostima koje im je omogućila prestižna titula i vrijedna nagrada Top stipendije. Cilj filma bio je poticanje gospodarstvenika i kompletnog društva na ulaganje u znanje i obrazovanje.

Petnaestominutni film sufinancirala je Vlada Republike Hrvatske uz sveučilišta u Zadru, Osijeku i Zagrebu. Predstavnici Ine koji su prisustvovali promociji izrazili su zadovoljstvo što su već desetu godinu zaredom dio projekta te naglasili kak o njihov program zapošljavanja za mlade Growww , međunarodno natjecanje Freshhh, PIMS akademija i projekt Najmentor/ica samo nastavak poslovne strategije ulaganja u mlade i perspektivne pojedince. Top stipendiju za top studente je prije deset godina utemeljio tjednik Nacional, a financijski je podržavaju najuspješnije hrvatske tvrtke: Ina d.d., Janaf d.d., Erste Card Club d.d., Hrvatska poštanska banka d.d. i Vipnet d.o.o. omogućivši sredstva za ovogodišnjih 25 stipendija koje će biti dodijeljene studentima svih hrvatskih sveučilišta, veleučilišta i visokih škola.

Dodatne dvije stipendije su za studente sa Sveučilišta u Zadru osigurale zadarske tvrtke Tankerska plovidba d.d. i Turisthotel d.d. pa tako ukupan ovogodišnji stipendijski fond iznosi 1.080.000 kuna. Dobitnici će biti nagrađeni s 40.000 kuna, što je ujedno najveći iznos stipendije u Republici Hrvatskoj. Akcija se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića, a podupire je i Vlada RH kroz resorno ministarstvo.

Vezane vijesti

Josipović: Pratit ću razvoj karijera novih Top stipendista

Josipović: Pratit ću razvoj karijera novih Top stipendista

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović uručuio je u Predsjedničkim dvorima dobitnicima Top stipendije za top studente prve rate za akademsku godinu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika