10.05.2011. / 12:45

Autor: Totalsport

Azijska LP: Hat-trick Krunoslava Lovreka

Za drugo, pak, mjesto u skupini G kasnije će se boriti Cerezo Osaka i Shandong Luneng, kineski klub koji je donedavno vodio Branko Ivanković, a sada ga je privremeno preuzeo njegov pomoćnik Rajko Magić

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNogometaši južnokorejskog Jeonbuka osigurali su prvo mjesto u skupini G Azijske Lige prvaka. U posljednjem su kolu na krilima hrvatskog napadača Krunoslava Lovreka svladali Aremu sa 6-0.

Nekadašnji nogometaš Zagreba i Hajduka je indonezijskom klubu zabio tri pogotka - u drugoj, 45. i 60. minuti utakmice. Prva su mu to tri gola ove sezone u Ligi prvaka.

Jeonbuk je s pet pobjeda i jednim porazom završio prvi krug natjecanja na prvom mjestu i u osmini finala će igrati protiv drugoplasirane momčadi iz skupine E.

Za drugo, pak, mjesto u skupini G kasnije će se boriti Cerezo Osaka i Shandong Luneng, kineski klub koji je donedavno vodio Branko Ivanković, a sada ga je privremeno preuzeo njegov pomoćnik Rajko Magić.

Azijska Liga prvaka, 6. kolo skupine G:

Jeonbuk - Arema 6-0

Cerezo Osaka - Shandong Luneng (kasnije)

Redoslijed: 11. Jeonbuk 15, 2. Cerezo Osaka 9 (-1), 3. Shandong Luneng 7 (-1), 4. Arema 1

Vezane vijesti

SP košarkaša U19: Hrvatska priredila senzaciju pobjedom protiv SAD-a

SP košarkaša U19: Hrvatska priredila senzaciju pobjedom protiv SAD-a

Mlada košarkaška reprezentacija do 19 godina priredila je dosad najveću senzaciju Svjetskog prvenstva u Latviji pobjedom protiv SAD-a 87-85 u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika