11.05.2011. / 08:38

Autor: Hina

Video: Jelavić novim pogotkom još više približio Rangerse naslovu

Rangers je trenutačno vodeći na ljestvici sa 90 bodova iz 37 susreta, četiri manje i utakmicu manje ima drugi Celtic koji će svoj susret 37. kola odigrati u srijedu na gostovanju kod Heartsa u Edinburghu

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić svojim je novim pogotkom još više približio Rangers osvajanju naslova škotskog prvaka, Jelavić je u 2-0 (2-0) domaćoj pobjedi Rangersa protiv Dundee Uniteda u susretu pretposljednjeg, 37. prvenstvenog kola postigao prvi pogodak na utakmici u 21. minuti.

Jelaviću je ovo bio 16. prvenstveni pogodak za Rangers.

Konačnih 2-0 postavio je Lafferty već u 25. minuti.

Jelavić je na terenu bio sve do 86. minute.

Rangers je trenutačno vodeći na ljestvici sa 90 bodova iz 37 susreta, četiri manje i utakmicu manje ima drugi Celtic koji će svoj susret 37. kola odigrati u srijedu na gostovanju kod Heartsa u Edinburghu.

Rangers će osvojiti svoj rekordni 54. naslov prvaka, a treći zaredom ako u posljednjem kolu u nedjelju kao gost svlada Kilmarnock. No, "plavi" s Ibroxa mogli bi postati prvaci već u srijedu ukoliko Celtic izgubi od Heartsa.

Vezane vijesti

Škoti u akciji 'Neovisna Škotska'

Škoti u akciji 'Neovisna Škotska'

Škotska nacionalna stranka (SNP) u petak službeno pokreće inicijativu prikupljanja potpisa za neovisnost Škotske od Velike Britanije pod nazivom "Yes… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika