12.05.2011. / 12:57

Autor: Totalsport

Snježana Pejčić nova zaposlenica Oružanih snaga RH

Snježana Pejčić, koja je istodobno dala i svečanu prisegu, jedna je od potvrđenih olimpijskih kandidata za OI London 2012., a kojima su HOO i MORH posebnim sporazumom iz rujna 2010. osigurali dodatne uvjete, kako trenažne tako i materijalne, kako bi se olimpijski kandidati što potpunije posvetili pripremama za Igre 2012

Snježana PejčićSnježana PejčićSnježana Pejčić, osvajačica brončane medalje u streljaštvu na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008., potpisala je dvojni ugovor s Ministarstvom obrane RH (MORH).

Njime se obvezala na dragovoljno služenje vojnog roka te na službu u Oružanim snagama RH u statusu djelatnog vojnika.

Snježana Pejčić, koja je istodobno dala i svečanu prisegu, jedna je od potvrđenih olimpijskih kandidata za OI London 2012., a kojima su HOO i MORH posebnim sporazumom iz rujna 2010. osigurali dodatne uvjete, kako trenažne tako i materijalne, kako bi se olimpijski kandidati što potpunije posvetili pripremama za Igre 2012.

Glavni tajnik HOO-a Josip Čop ovom je prigodom izrazio svoje čvrsto uvjerenje da će ulazak u vojnu djelatnost i Snježani Pejčić donijeti sigurnost u provedbi plana priprema za London, a koji je zajednički cilj. Ministar obrane Davor Božinović, izrazivši Snježani dobrodošlicu, potvrdio je da je od sada smatra ne samo vrhunskom sportašicom i olimpijkom već i, kako je izjavio, ''jednom od nas''.

Svečanosti su još nazočili koordinator projekta HOO-MORH Neven Šavora, pomoćnica glavnog tajnika za pravne poslove Biserka Vrbek, ravnatelj Hrvatske olimpijske akademije Milan Kolman, načelnik GS OS RH, general pukovnik Drago Lovrić, državni tajnik MORH-a Željko Goršić te predstavnici medija.

Vezane vijesti

'Hrvatskoj je potrebna sposobna vlada, zato HDZ treba pobijediti'

'Hrvatskoj je potrebna sposobna vlada, zato HDZ treba pobijediti'

Prvi na HDZ-ovoj listi za VIII. izbornu jedinicu Davor Božinović ocijenio je danas u Puli da je HDZ-ov "izborni program konkretan, za razliku od… Više

Komentari

registracija
23/6/09

Harmon, 12.05.11. 13:20

Ovo treba pokazati SDP kretenima koji su ovakvu soluciju, ali samo za zaposlenje u MUP-u, a ne u MORH-u, sa gnjušanjem odbili 2000. godine kada je Janica bila u pitanju!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika