12.05.2011. / 13:47

Autor: Totalsport

TBL doigravanje: Tomasovih 20 poena za pobjedu Fenera

Drugi Hrvat kod pobjednika, Roko Ukić, je također igrao 29 minuta, a postigao je 11 poena uz pet asistencija i četiri skoka

Marko TomasMarko TomasU turskoj košarkaškoj TBL ligi je počelo doigravanje, a u srijedu su startne četvrtfinalne pobjede izborili košarkaši Fenerbahçea i Efes Pilsena. U polufinale se, inače, ide s tri izborene pobjede.

Teže od očekivanog je Fenerbahçe na svom parketu pobijedio Antalyju. Bilo je 80-77, a najbolji je igrač momčadi koju trenira Neven Spahija bio hrvatski reprezentativac Marko Tomas. Zabio je Tomas za 29 minuta 20 poena, te je imao po skok i asistenciju. I za dva i za tri poena je gađao 4-7. Drugi Hrvat kod pobjednika, Roko Ukić, je također igrao 29 minuta, a postigao je 11 poena uz pet asistencija i četiri skoka. Za dva poena je gađao 2-5, za tri 2-4, a s linije slobodnih bacanja 1-1.

Efes Pilsen je mnogo lakše, sa 90-72, svladao kao domaćin Karşiyaku. Nikola Vujčić je u pobjedničkoj momčadi odradio 16 minuta, a postigao je pet poena uz četiri skoka. Iz igre je pogodio jedan od dva šuta, te je imao 3-4 s linije slobodnih bacanja.

TBL doigravanje, četvrtfinale (prve utakmice):

Fenerbahçe - Antalya 80-77

Efes Pilsen - Karşiyaka 90-72

Vezane vijesti

TBL: Beşiktaş osigurao tri meč lopte

TBL: Beşiktaş osigurao tri meč lopte

Košarkaši Beşiktaşa su pobjedom 81-55 protiv Efes Anadolua, u četvrtoj utakmici finala doigravanja turskog prvenstva, poveli s 3-1 i osigurali su tri… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika