12.05.2011. / 16:56

Autor: Totalsport

Safina uzela pauzu: Možda se vratim sljedeće godine

- Ne želim se više patiti, ne želim opterećivati tijelo

Dinara SafinaDinara SafinaRuskinja Dinara Safina, nekad vodeća u WTA-ovom poretku, uzet će nedefinirano dugu pauzu od bavljenja tenisom kako bi zaliječila kroničnu bol u leđima.

Kako je priznala u razgovoru za Sport Express, Safina će, zbog bolova u leđima, propustiti nadolazeći Roland Garros, pariški Grand Slam turnir na kojem je dva puta igrala finale, ali će i nakon njega mirovati sve dok ne riješi zdravstvene probleme.

- Ne želim se više patiti, ne želim opterećivati tijelo. Ne znam koliko ću dugo izbivati. Na početku sezone nisam osjećala nikakvu smetnju, međutim, čim sam počela redovito igrati sve se vratilo. Dosadilo mi je svakih pet minuta slušati trenera kako me propitkuje o stanju mojih leđa i mogu li napraviti neku vježbu. Na terenu se osjećam kao da me netko pritvorio, bojim se napraviti neki brzi potez. Umorna sam od borbe i dosta mi je mučenja - priznala je 68. igračica svijeta i dodala:

- Neću uopće trenirati sve dok se neću osjećati sposobnom sagnuti se i napraviti brze poteze a pritom ne pomisliti na bol. Ne znam uopće kada se može računati na moj povratak, hoće li se on dogoditi pred kraj godine ili početkom sljedeće.

Vezane vijesti

Roland Garros: Đoković izborio finale protiv Nadala

Roland Garros: Đoković izborio finale protiv Nadala

Srbin Novak Đoković, najbolji tenisač svijeta, prvi puta u karijeri ostvario je plasman u finale Roland Garrosa. U polufinalu je pobijedio Švicarca… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika