17.05.2011. / 15:14

Autor: Nacional.hr

Novo istraživanje - Izgled desktopa otkriva vašu osobnost

Osobe na čijem su desktopu ikonice razbacane na sve strane, osoba je liberalnih stavova, obrazovana, orijentirana na karijeru i dobra u matematici

IlustracijaIlustracijaNovo istraživanje je pokazalo da izgled računalnog desktopa govori o tome kakva je osoba korisnik tog računala, prenosi Yahoo.

Istraživanje koje je provela web stranica Hunch.com pokazalo je da izgled desktopa vašeg računala govori puno o vama, od toga koji su vaši politički stavovi, do stupnja vašeg obrazovanja. Osobe na čijem su desktopu ikonice razbacane na sve strane, osoba je liberalnih stavova, obrazovana, orijentirana na karijeru i dobra u matematici, dok osobe sa urednim desktopom smatraju da im je privatni život važniji od posla i da rade samo kako bi mogli platiti režije.

Spol također ima bitnu ulogu u tome jeli desktop uredan, muškarci za 13 posto imaju uredenije desktope od žena, dok stanovnici gradova imaju neurednije desktope za razliku od onih koji žive u predgrađu ili u ruralnoj sredini. Otkriveno je i da puno direktora i ostalih osoba na rukovodećim funkcijama imaju neuredne desktope, a osobe sa neorganiziranim desktopom imaju i neuredan ormar.

U ovo istraživanje je bilo uključeno oko 700,000 ispitanika, ali ono nije znanstveno jer nije provedeno na reprezentativnom uzorku populacije.

Vezane vijesti

Europa ne vjeruje Grcima

Europa ne vjeruje Grcima

Državljani četiriju glavnih zemalja eurozone, Francuske, Njemačke, Španjolske i Italije sumnjaju u sposobnost Grčke da se održi, no i dalje smatraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika